Våra villkor

Villkor
1. KÖPVILLKOR 

För att få handla på ogrkarate.se måste du ha fyllt 18 år, annars krävs enligt regler målsmans tillåtelse till köpet.

2. INFORMATION OM OSS

Den här sidan drivs av O.G.R. Karate Enköping (nedan kallad oss/vi mm). För att kunna besvara eventuella frågor så smidigt som möjligt så når du oss via info@ogrkarate.se eller via vår facebooksida https://www.facebook.com/Ogrkarateenkoping

3. DIN PERSONLIGA INFORMATION

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet, för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss.

Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vårt ärendesystem (via e-post info@ogrkarate.se). Vi försäkrar att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter, men kan komma att använda dem för att kontakta dig om saker som händer i föreningen. Du som kund har dock alltid rätt att avböja dig sådana utskick och borttagning ur vårt register om du så önskar.

4. PRODUKTINFORMATION 
O.G.R.
Karate Enköping har inget eget varumärke eller produktion utan samarbetar med Budo Fitness AB samt PART Enköping. Vi reserverar oss därför för eventuella fel i artikelinformationen och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering. Vi reserverar oss även för slutförsäljning, lagerhållning hos våra leverantörer samt eventuella felskrivningar av pris.

Färg/nyans-skillnader kan förekomma mellan produktbilder och verkligheten på grund av ljusförhållanden och olika produktionsserier, vi reserverar oss därför även för detta.

5. BESTÄLLNING OCH PRISER

Beställning kan enbart ske via webbutiken. Alla falska beställningar eller bedrägeriförsök polisanmäls. Vi använder NetsEasy för säkra betalningar med kort, faktura eller Swish. Läs mer om NetsEasy på https://www.nets.eu/se/payments/online/.

Alla våra priser är angivna i SEK och inklusive moms. Inga expeditionsavgifter tillkommer. Vi reserverar oss för felaktig information och eventuella prisändringar påverkade av tekniska eller mänskliga fel.

6. LEVERANS

När beställningen gjorts hos oss går den vidare till våra leverantörer. De beställda varorna kan sedan hämtas i dojon på Kvartsgatan 12.

Leveranstid är ca 14 dagar men kortare eller längre leveranstider kan förekomma.

7. ÅNGERRÄTT

Som ideell förening har vi tyvärr inte möjlighet att erbjuda ångerrätt.

13. ÄGANDERÄTT OCH RISK

Du blir ägare av varorna du har beställt när de har levererats till dig och vi har mottagit hela betalningen för dem. När varorna har levererats till dig har du dem på egen risk och vi ansvarar inte för deras förlust eller förstörelse.

14. HÄNDELSER UTOM VÅR KONTROLL

Vi har inget ansvar gentemot dig för förseningar i leveransen av varorna du har beställt som orsakas av någon händelse eller omständighet utom vår rimliga kontroll, inklusive (utan begränsning) strejker, lockouts och andra arbetskonflikter, sammanbrott av system- eller nätverksåtkomst, översvämning, eldsvåda, explosion.

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam