Våra instruktörer

 
Sensei Stefan Neovius, 4 dan

Stefan har tränat karate sedan 1996 under sensei Ilpo Aavisto. Han har även tränat med sensei Masao Shimizu, sensei Soile Aavisto och mästarna i Jundokan Okinawa. Stefan har instruerat karate sedan 2002 och för att utveckla sin egen karate och sig själv forskar han idag i användandet av traditionella budovapen inom Goju Ryus ramar (detta kallas kobudo).

Shidoin Sofia Neovius, 3 dan

Sofia har tränat karate sedan 2002 och har instruerat barn- och ungdomsgrupper sedan 2011. Förutom sin träning i Sverige har hon tränat ett år med sensei John Whitby, Nya Zeeland, och med mästarna i Jundokan Okinawa. Utöver karaten har hon tränat kendo, japansk svärdskonst.

Shidoin Robert Lund, 1 dan

Robert har tränat karate sedan 2012 och varit aktiv som instruktör sedan 2017. Utöver karaten har Robert tränat Kobudo, Okinawiansk traditionell vapenträning.
Sempai Erik Tibblin, 2 kyu
Erik har tränat karate sedan 2015 och tränar även Kobudo sedan 2019. Sedan 2020 är han ansvarig för Kobudoträningen på lördagar.

Sempai Michael Öijwall, 2 kyu

Michael har en ganska bred erfarenhet av kampsport. I sin ungdom tränade han judo och provade även på två andra karatestilar, Wado Ryu och Shotokan.

I modern tid har han tränat judo, 3 kyu, och Bujinkan Budo Taijutsu, 2 dan.

Michael har varit aktiv som ungdomstränare i basket, karate, judo och fotboll.

Sempai Emil Andersson, 3 Kyu

.

Vi behöver även hjälptränare!
Om du tränat ett par månader i senior gruppen så har du tillräckligt med kunskap för att kunna hjälpa våra yngre elever. Det är otroligt roligt och du kommer känna att din egen karate stärks.

Prata med oss om du är intresserad.

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2018 OGR Karate. Producerad av Piliz