Full fokus framåt, nu kör vi!

Grupperna är nu fulla och vi stänger intagen i alla grupper utom för familjegruppen. Detta för att vi inte hinner lära ut allt som skall ingå i nästa gradering annars.

Vi varvar Kata (rörelsemönster för att memorera närstridstekniker), Kumite (“intrasslade händer” – två och två övningar) och kast (med falltekniker) under terminen, i ett tre-veckors rullande schema.

Fakturorna är utskickade, har ni inte fått er faktura ber vi er höra av er till kassor@ogrkarate.se och berätta vilken grupp ni tränar med, och för att lämna era kontaktuppgifter. För att detta skall fungera måste vi även få in de obligatoriska medlemsregistreringslapparna. Fråga er tränare om ni inte fått någon lapp om detta.

Brodering av dräkter

Nu är dräktjackorna inlämnade för brodering och vi hoppas få tillbaks dem inom ett par veckor. Missade du denna chans, kommer en ny nästa termin. Det går även att köpa färdiga tygmärken i Dojon för att märka sin dräkt med vår klubb och stiltillhörighet

Newbody- och Stearinljus-försäljning!

Newbodyförsäljningen är startad, klicka på länken för att skapa din egen webshop. Ta även en katalog i Dojon och knacka på hos era grannar och lägg på era föräldrars arbetsplatser för att erbjuda förbrukningsvaror och träningskläder samtidigt som de stödjer vår klubb och hjälper oss hålla nere träningsavgifterna.

Lagom till höstlovet kommer vi även erbjuda att sälja handstöpta ljus från Sigtuna Stearinfabrik. Detta blir mycket fina julklappar till era nära och kära, hela 18 timmars brinntid per ljus och en mycket vacker design till bra pris. Mer info när det närmar sig

Viktiga datum!

  • 100 Kata Challenge firas i hela världen i oktober för att uppmärksamma Karaten som sport/kulturyttring. Den 26:e oktober 18:00-21:00 kommer Juniorer och Seniorer träna tillsammans och delta i denna utmaning. Dojon öppnar 17:30 för ombyte och individuell uppvärmning.

  • Höstlovskul i Idrottshuset under höstlovet. Vi håller pass 10-12 och 13-15 den 2:a november. Kom med och hjälp Sensei, Sempai Erik och Sempai Emil, att undervisa nyfikna skolungdomar i karate. Ju flöer vi är med Gi, desto bättre kommer det bli för de som vill testa.

  • Juniorläger (10:00 – 21:00) kommer hållas i Dojon den 4:e november med träning, mat och umgänge. Vi behöver hjälp med att laga lunch och middag för att våra ledare skall kunna fokusera på träningen. Hör av er till någon av tränarna eller styrelsemedlemmarna för att hjälpa till.

  • Föräldramöten kommer hållas i dojon den 4:e, 5:e och 8:e november i respektive grupp. Fikabröd och kaffe, samt information om klubbens behov av hjälp, den Japanska dagen, graderingar, och om jullovsträningar utlovas.

  • Svartbältesgradering 25:e november 10:00 – Sempai Erik Tibblin kommer försöka gradera till första Dan – svart bälte. Detta vill ni INTE missa!

  • Japanska dagen kommer som vanligt hållas i början av december, mer detaljer kommer

  • Gradering och avslutningsuppvisning kommer sista veckan innan juluppehållet. Mer detaljer när det närmar sig

  • Jullovsträning. Under jullovet kommer träning att erbjudas på helgfria tisdagar och torsdagar 18:00-20:00

  • Årsmöte. I februari kommer klubben hålla ett årsmöte, styrelsen behöver kompletteras med några nya krafter då några nu är på tur att avgå. Anmäl ert intresse till valberedarna, Sempai Emil och Johan San.

  • Okinawaresa november 2024, med träningsläger som viktigaste händelse i vår huvuddojo 14:e-17:e november, gemensam bokning i februari. Mer detaljer när det närmar sig

Träningstider!

Ordinarie tider för vår träning är för:

Familjegruppen; 5-6 åringar plus målsman: söndagar 16:00-17:00

Tigrarna; 7-8 åringar: onsdagar 17:30-18:30

Juniorerna; 9-14 åringar: tisdagar och torsdagar 18:30-19:00

Seniorerna; Alla inklusive nybörjare: tisdagar 19:00-21:00

Alla som tränat minst en termin: torsdagar 19:00-21:00

Kobudo; vapenträning för alla med minst grönt bälte: måndagar 18:00-19:30

Yudansha +; Alla med brunt eller svart bälte: måndagar 19:30-21:00

Alla; lördagar 10:00-12:30

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam