Grattis till alla som graderade!

Grattis även till er andra, för att ni kämpat väl under terminen – och lärt er ännu mer i er karateresa med O.G.R. Karate Enköping

Nationaldagsfirandet!

Den 6:e juni var klubben väl representerade i skolparken under nationaldagsfirandet. Stort tack till alla som hjälpte till med att bygga, bemanna, och riva montern, att baka fikabröd och att sälja och svara på alla frågor vi fick under dagen
– och till Eventgruppen som höll ihop allt.

Sommarläger!

9:e till 11:e juni anordnades det traditionella sommarlägret med gradering för juniorer och seniorer. Vi var 25 stycken som tränade, åt, sov och lekte tillsammans. Otroligt lyckat arrangemang som avslutades med en diplomutdelning och gradgivning i Dojon. Vi fick hela fem nya Sempaier, i och med att de graderade till sex Kyu och fick sina gröna bälten.

Stort tack till alla som hjälpte till med städning, matlagning och skjuts till och från lägergården, och till Eventgruppen som ordnat allt mycket bra. För att nästa läger ska bli ÄNNU bättre ber vi de som var med på lägret att fylla i nedanstående enkät, tryck på länken och besvara fem korta frågor.
Här är Enkätlänken!
Tack på förhand!

Sommarlovsträning!

Sommarträningen är i full gång, tisdagar och torsdagar 18:00-20:00 kör vi i blandad grupp, detta är ett utmärkt sätt att hålla karatekunskaperna vid liv inför höstterminen
– och för att putsa på sina tekniker med hjälp av instruktörerna och den återkoppling man fick på sommarlägret.
Sommarlovet avslutas med Öppna veckan 14-16:e augusti, ta med era kompisar (7 – 13 år) och låt dem prova på karate med Sensei och Sempai Erik i Idrottshuset. Passa på själva, att testa andra sporter – Enköpings idrottsklubbar anordnar prova på aktiviteter precis innan skolstart.

Höstterminen

I höst startar vi (som alltid) terminsundervisningen då skolorna börjar, måndagen den 14:e augusti kör vi första passet – och sen är tiderna för alla grupperna precis som i våras. Bjud gärna med era kompisar till terminsstarten, det finns platser i alla grupperna efter sommaren!

Om vi inte ses på sommarträningen, eller på Öppna veckan, så ses vi i dojon vid terminsstart!

Redan den 2:a september är nästa evenemang vi är med på. Då står vi med vårt tält på trädgårdsdagen. Vi behöver hjälp med monterbygge, bemanning, bakning och monterrivning då med. Anmäl ert intresse redan nu. Anmälningslappar kommer upp i dojon under sommaren

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam