Snart dags för avslutningar och sommarläger!

Vi tränar omväxlande – Kast och falltekniker, Kata + Kihon (grundtekniker), Kumite (sparring, två och två övningar) – i ett rullande treveckorsschema. Tänk på att kolla av vad ni behöver lära er för att kunna gradera

Alla grupperna stängda för intag denna termin, och vi fokuserar nu på att nå våra uppsatta mål

Kommande aktiviteter

Nationaldagsfirande

Tisdag den 6:e juni kommer vi visa upp vår klubb i Skolparken. Ordinarie träningspass utgår då för att det är en helgdag, och vi väljer att visa upp vad vi kan och vad vi gör i samband med kommunens nationaldagsfirande. Vi kommer genomföra ett par uppvisningar, och det kommer finnas lite tävlingar. Ju fler vi är som visar upp oss och hjälper till, desto roligare blir det. Vi behöver hjälp av er föräldrar och äldre elever att baka fikabröd, så att vi har något att sälja. Vi behöver även hjälp med att transportera grejer till och från Skolparken, och med att bemanna montern under dagen.

Programmet för Nationaldagen

Det finns en lista i Dojon, skriv upp er på den!

Terminsavslutning

Sista passet i Trangruppen och i Tigergruppen för terminen, kommer det bli prova på pass för föräldrar och kompisar. 4:e juni för Tranorna och 7:e juni för Tigrarna.

Ta med er alla som undrar vad ni gör och låt dem få se hur ni utvecklats. De kommer även få chansen att prova på lite karate. Det blir fika och diplomutdelning som tidigare år.

Sommarläger

9:e juni 18:00 till 11:e juni 17:00 är det sommarläger med gradering för juniorer och seniorer. Vi kommer vara i Lötsgården som ligger bortom Grillby ute på landet. Här får våra elever chansen att visa upp för instruktörerna vad de lärt sig under terminen, och går det väl får man byta grad. Men mest av allt är det ett tillfälle att umgås med varandra, att träna massor med karate och bli ännu bättre kompis med de andra i klubben. Det är minst lika roligt att vara med på lägret om man inte ska gradera.

Vi träffas kvart i sex (17:45) den 9/6 vid dojon, och åker sedan gemensamt ut till Lötsgården (ca 25 minuter). Sedan tränar vi sjutton (17!) timmar tillsammans, äter, leker, sover och chillar. På söndagen samlas vi i dojon ca 16:00 och har en cermoniell utdelning av nya grader för de som försöker gradera och har lyckats.

Man måste träna i junior, eller seniorgruppen för att vara med på detta läger. Se till att INTE missa detta, det brukar vara årets höjdpunkt.

För att detta skall fungera behöver vi hjälp med städning, matlagning och skjuts från juniorföräldrarna.

                Det finns en lista i Dojon, skriv upp er på den!

Sommarlovsträning

13:e juni börjar sommarträningarna, tisdagar och torsdagar 18:00-20:00, detta är ett utmärkt sätt att hålla karatekunskaperna vid liv inför höstterminen, och för att putsa på sina tekniker med hjälp av instruktörerna och den återkoppling man fick på sommarlägret

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam