Terminen är i full gång!

Nu är de förtsa introduktionsveckorna klara och vi går in i ett rullande schema: Kast och falltekniker, Kata + Kihon (grundtekniker), Kumite (sparring, två och två övningar).

Alla grupper är fortfarande öppna för nya medlemmar, är ni nyfikna – eller har nyfikna kompisar – ta med dem och låt dem testa gratis två gånger. Vecka åtta är sista garanterade veckan med ny-intag. Vuxna- och barn-nybörjare är mycket välkomna!

Årsmötet hölls i lördags, tack till alla deltagare.

Vi var drygt 20 medlemmar och föräldrar med på årsmötet i lördags (11/2) som genomfördes i Dojon. Fika och dokument fanns till alla på plats, ett zoom alternativ fanns för de som inte kunde komma dit.

Stort tack till avgående styrelse (som fick ansvarsfrihet för förra räkenskapsåret), speciellt till Shidoin Sofia och Sempai Johannes som haft sekreterar- och ordförandeposterna.

Ny styrelse för 2022 är; ordförande: Robert Lund, sekreterare: Andreas Engdahl. kassör: Linda Diktonius. vice ordförande: Johnny Glatz, vice sekreterare: Erik Tibblin. Suppleanter i styrelsen blev: Emil Andersson, Vanja Kollman, Anna Wahlberg, Tomas Trygg och Johan Hamsund.

Hör gärna av er till någon av dem om ni har några önskemål om vad klubben skall driva för frågor. Det är fritt att gå på styrelsemöten och berätta detta, eller att prata med någon av styrelsemedlemmarna innan mötena. Styrelsemötena annonseras på träningarna innan respektive möte. Nästa möte är den 5:e mars.

Årsmötet biföll styrelsens förslag till årsredovisning och budget med bibehållna träningsavgifter, och fastställde verksamhetsberättelsen, verksamhetsplanen och alla policys. Vidare informerades vi om hur klubben hanterar polisens registerutdrag för arbete med barn utanför skolan, att årets sommarläger blir den 9-11:e juni och att årets Europeiska Gasshuku blir på Sicilien den 27:e-30:e juli. (För de som fått katan Seiunchin vid avfärd och har fyllt 18, eller tar med sig en målsman.)

.

Nytillskott!

Yuna har fått ett syskon, Sensei och Shidoin Sofia har fått ytterligare ett barn. Stort grattis till er alla tre!

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam