Bara tre veckors träning kvar

Sen är det gradering!

​Men först är det den Japanska dagen den 3/12

Mellan 10:00 och 21:00 den 3/12 kommer vi ha öppet hus i dojon, med massor av aktiviteter. Vi kommer pyssla, snickra, meditera, leka, lära oss lite Japanska, titta på japanska filmer, få en inblick i hur man gör när man renoverar Japanska rustningar och Katana (det Japanska samuraisvärdet). För att inte tala om att vi kommer laga och äta Japans mat tillsammans. Det är öppet för alla klubbens medlemmar, anhöriga och kompisar som är intreserade av karate och/eller Japan. Missa inte detta event! Vi behöver föranmälan, så att vi inte köper för lite (eller mycket) mat. Listor kommer upp i dojon, plus att det kommer skapas ett event på Facebook.

Och innan det är det dubbelpass nu på lördag (26/11)!

Vi tränar mellan 10:00 och 12:00 och mellan 13:00 och 15:00. Kom på båda – eller bara det ena passet – beroende på vad som passar dig bäst. Under sista delen av fösta passet kommer vi städa i dojon, så att det är fint till den Japanska dagen! Kom och hjälp till, klubben bjuder alla som städar på lunch!

 

Graderingsträning!

Bara tre träningsveckor kvar nu denna termin, och vi kommer gå igenom vad du behöver kunna om du vill gradera vecka 50. Denna vecka går vi igenom fall och kastteknikerna, nästa vecka är det grund och katatekniker och vecka 49 är det analys/tillämningar som ni behöver till era graderingar. Vill du gradera pratar du med din tränare och får ett godkännande, sen skriver du upp dig på graderingslistan i dojon och betalar in (eller ber en förälder betala in) 100 kr och visar upp kvittot för din instruktör – eller en styrelsemedlem.
Vill du inte gradera, så är detta ett utmärkt tillfälle att få öva på allt som du förväntas kunna.
Graderingen för juniorer är den 13:e december 17:30-20:00 och för seniorer den 15:e december 18:00-21:00

Tran- och tigeravslutning.

Självklart skall vi även ha avslutning för Tranor och Tigrar med fika, förälderpass och diplomutdelning! Kolla med dina tränare vilket datum de valt för er avslutning!”

Jullovsträning.

Men bara för att skolan slutar och karateterminen är över, behöver ni INTE sluta träna! Vi erbjuder våra medlemmar och nya intresserade sex tillfällen under jullovet. 18:00-20:00 tränar vi alla samtidigt (som lördagsträningarna).

 

Det är den 20:e, 22:a, 27:e, 29:e december och den 3:e och 5:e januari. T a med era kompisar och kom!

 

Den 9:e januari drar sedan vårterminen igång igen!

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam