Den 15:e augusti startade höstterminen och vi är redan inne i temaveckorna (kast, kata, kumite). Nyhetsbrevet handlar bl.a. om Enköpingsmässan, och att vi behöver hjälp av våra medlemmar – och barngruppernas föräldrar – för att ha skoj tillsammans och kunna ge den träning vi alla vill ha till lågt pris.

Skydd till kontaktträning.

När man nått lite längre i sin karateutveckling får man börja träna med mer kontakt. För att detta skall fungera behövs skydd. Vi rekommenderar handskar, benskydd, suspensoar och tandskydd. Kontakta Robert (vise ordförande) på vo@ogrkarate.se om du vill köpa med klubbens rabatt från Budo Fitness.

Trädgårdsdagen

Vårt deltagande på trädgårdsdagen var mycket lyckat, vi sålde kaffe och goda kakor bakade av klubbföräldrar och informerade om vår verksamhet. Tack till er som kunde ställa upp.

Föräldramöten – vi behöver er hjälp.

Tack till alla er som deltog på föräldramötena vi höll under veckan som gick. Vi informerade om att vi behöver hjälp av Tranföräldrar, Tigerföräldrar och juniorföräldrar för att hålla en juste nivå på städningen i dojon, en lista sitter nu i dojon – skriv upp er på den!

Förutom att vi städar träningslokalen efter varje pass (våtmoppas på torsdagar av seniorerna, torrmoppas efter varje pass) behöver vi även hålla de andra rummen fräscha och därför kommer vi nu att återinföra konceptet “Dojoföräldrar”, små snabba uppgifter ni gör i samband med lämning eller hämtning av era barn. Schemat är rullande – start med två juniorgruppsveckor, sen en trangruppsvecka och en tigergruppsvecka.

Vi informerade även om att vi behöver hjälp att lösa vårt åtagande med Enköpingsmässan, skriv upp er för en halv dags jobb nästa fredag/lördag. Vi ska stå i garderoben, i entrén och på parkeringen.

Ju fler vi blir desto roligare blir det! Klubben tjänar pengar på vår hjälp under mässan, pengar som subventionerar träningsavgifterna. Dessutom har vi en monter där vi informerar om vår klubb och värvar nya medlemmar, minst tre per halvdag behöver vi vara. Anmäl er här (länk).

Kommande händelser

Newbodykampanjen är över för denna gång, era paket kommer finnas att hämta i dojon under veckan. Stort tack till er som hade möjlighet att hjälpa till! Under höstlovet kommer vi anordna ett juniorläger, mer info kommer senare.

Vi kommer även utmana oss själva i 100 kata challenge i slutet av oktober och ordna en Japansk klubbdag i början av december. Som vanligt kommer information i dojon och i Facebook grupperna när det närmar sig.

Pantamera

Du vet väl att du kan hjälpa OGR karate genom att lämna din pant till oss? I Dojon finns kartonger för aluminiumburkar och Pet flaskor (obs blanda inte) som vi sedan lämnar till återvinning. Gör en miljögärning och hjälp klubben till bättre ekonomi!

Länk till Pantamera

 

Facebookgrupperna för er träningsgrupp

Är ni inte redan anmälda till er, eller ert barns Facebookgrupp – så gör det nu! Här kommer de senaste nyheterna presenteras först.

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam