Vårterminen är slut och vi har haft de traditionella avslutningarna i Tran- och Tiger-grupperna, och haft vårt sommarläger med graderingar – grattis alla som kämpat väl och graderade. Speciellt grattis till er som graderade första gången och ni som bytte färg på era bälten – grymt bra jobbat!

Under lägret hade vi 15 timmars träning och 2 timmars utbildning i sjukvård. Vi hängde, åt, sov och lekte tillsammans – och genomförde terminens graderingar. Stort tack för era kämpainsatser och positiva attityd under lägret!

Tyckte ni det var skoj? Finns det något annat vi kan göra annorlunda? Hjälp oss förbättra lägret till nästa år genom att fylla i enkäten nedan (tryck på knappen nedan) – gärna redan idag, det tar bara någon minut.

Utvärdering av sommarlägret

Nationaldagen

Under den 6:e juni hade klubben ett tält i skolparken där vi berättade om vad vi står för och när vi tränar. Klubben anordnade en tävling och vi sålde fika och korv.

Stort tack till de som ställde upp och var med på detta under nationaldagen!”

Sommarträning

Dojon är öppen hela sommaren för alla befintliga medlemmar, och de som vill komma och prova på.

Tisdagar och torsdagar mellan 18:00 och 20:00 har alla chansen att träna på det de behöver. Kanske på sin senaste Kata, eller de feedbackpunkter ni fick om ni graderade på lägret. 14:e juni fram till dess skolan starta tränar vi varje tisdag och torsdag

Vi tränar dock inte den 7:e juli, då vi kommer vara upptagna med Gasshukut, se nedan.

Däremot blir det en extrainsatt träning med våra mästare från Japan den 11:e juli 17:00-19:00 i dojon – MISSA INTE DET!

Gasshuku

Äntligen är det dags, vi får anordna Gasshuku i Enköping! Ungefär 100 deltagare varav Gima Sensei och Kinjo Sensei – våra två huvudtränare från Okinawa – kommer leda tillsammans med Stefan Sensei. 7-10 juli kommer vi tillsammans dyka ner i detaljerna och lära oss mycket mer om grunderna och tillämpningarna i vår katatestil Goju Ryu, Jundokan. För att tillgodose sig kunskapen är kravet för deltagande katan Seiunchin. Genom att delta som volontär kan man ändå få vara med och träffa våra karatekollegor från Europa och Japan. Kontakta Shidoin Sofia om du vill vara med!

 

Facebookgrupperna för er träningsgrupp

Är ni inte redan anmälda till er, eller ert barns Facebookgrupp – så gör det nu! Här kommer de senaste nyheterna presenteras först.

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam