Terminsstart med lite nyheter, Newbodyförsäljning, Trädgårdsdagen, föräldramöten och en rapport från vårt Gasshuku – nu är vi äntligen igång med ett späckat höstschema. Läs nedan för mer information.

Terminstart med nya rutiner för Tranorna.

På måndag den 15:e augusti startar höstterminen igen. Alla grupper tränar på sina vanliga tider, men för de yngsta deltagarna (5-6 år) kommer passen från och med nu att bli ”familjepass” där barnen och deras föräldrar får träna tillsammans på regelbunden basis.

Det innebär att en vuxen familjemedlem är med vid varje pass och hjälper sitt barn och tränar med gruppen. Ett utmärkt tillfälle att bättra på sin egen kondition, lära sig något nytt och samtidigt ha roligt tillsammans!”

Föräldern behöver INTE betala någon terminsavgift, men måste vara familjemedlem. (Familjemedlemskapet kostar 200 kr per år, jmf med 150 för enskild elev, så 50 kronor extra per år).

Familjemedlemskapet behövs för att våra försäkringar skall gälla. Föräldern behöver heller inte köpa någon Gi (träningsdräkt) även om man förstås gärna får göra det.

Tid och priser

Tider Hösten 2022

 • Måndagar
  18-19:30 Kobudo
  19:30-21:00 Yudansha inkl brunbältare
 • Tisdagar
  17:30-19:00 Juniorpass
  19:00-21:00 Seniorpass gröna vita bälten (+nybörjare)
 • Onsdagar
  17:30-18:30 Tigrar 7-8 år
 • Torsdagar
  17:30-19:00 Juniorer
  19:00-21:00 Seniorer vitt till svart, inga nybörjare
 • Lördagar
  10:00-12:30
 • Söndagar
  16:00-17:00 Tranor (5-6 år inklusive föräldrar)

 

Passa på att köpa Newbodykläder till skolstarten!

Från och med måndag kommer det finnas möjlighet att beställa Newbodygrejer till terminstart. Du vet väl att du inte behöver vänta tiden ut för att få hem grejerna? Leverans inom 4 dagar från beställning! Dessutom får du dina varor fraktfritt om du köper sex eller fler paket. Klubben tjänar ca 25%, pengar som håller nere terminsavgiften. Titta i katalogen

Trädgårdsdagen

Den 3:e september mellan 10 och 16 kommer klubben medverka på evenemanget Trädgårsdagen längs å-promenaden. Här behöver vi massor av hjälp. Kom med eller utan din Gi och berätta och visa för Enköpingsborna vilken bra klubb vi har. Lista finns i dojon där man kan skriva upp sig vilken tid man kan hjälpa till. Till trädgårdsdagen

Föräldramöten

Första veckan i september vill vi att alla Tranföräldrar, Tigerföräldrar och Juniorföräldrar kommer på ett möte då deras barn tränar. Där kommer vi informera om klubbens mål och visioner och berätta om de kommande aktiviteterna under hösten.

– Välkomna!

Alla föräldrar är alltid välkomna förstås, nyttja vår fina soffgrupp och sitt och prata med andra föräldrar och njut av en kopp kaffe under tiden era barn tränar.

Gasshuku

Den 7-10 juli anordnade klubben det årliga Europeiska Gasshukut, det var första gången Sverige fick chansen att anordna detta ärofulla träningsseminarium. Vi fick chansen att umgås med nästan 100 Europeiska och Afrikanska karateutövare, samt givetvis två av våra högst graderade Japanska mästare. Vi fick under tre dagar lära oss mycket mer om grunderna och tillämpningarna i vår katatestil Goju Ryu, Jundokan.

STORT tack till alla sponsorer och volontärer som gjorde detta möjligt.

Resultatet?

Idel lovord, vi som klubb gjorde mycket bra i från oss. Dessutom graderade Sensei och Shidoin Robert till 5:e respektive 2:a Dan. Stort grattis!

Facebookgrupperna för er träningsgrupp

Är ni inte redan anmälda till er, eller ert barns Facebookgrupp – så gör det nu! Här kommer de senaste nyheterna presenteras först.

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam