Vi är snart halvvägs in i vårterminen och vi har många roliga nyheter att dela. Det största är att vi äntligen skall få anordna ett internationellt Gasshukku – ett träningsläger där de högst graderade i vår stil (Mästarna) kommer till Enköping och lär oss, och ett hundratal Europeiska karateutövare i vår stil, exakt hur de tänker om detaljerna i våra kator, slag, blockeringar och försvarssystem. Videon nedan visar hur Gima Sensei och Kinjo Sensei tränar. Vi hoppas att det är just de två som kommer i sommar, det är inte helt bestämt ännu

Gasshukkut kommer vara den 7-10 juli i Enahallen, gymnastiksalen mellan Enavallen och Munksundsskolan. För att få delta på Gasshukkut krävs grönt bälte, men alla som ännu inte nått dit kommer ändå få chansen att träffa dem i samband med att de är här. Se till att göra det, chansen kommer inte igen på många år. Det är första gången någonsin de är i Sverige

Att arrangera detta kräver mycket jobb och vi behöver hjälp från många i klubben. Shidoin Sofia kommer vara huvudansvarig för arrangemanget och Sensei Stefan givetvis för träningsdelen. Sofia behöver många att delegera till och ett antal arbetsgrupper behöver samlas och planera inför och arbeta under helgen.

Ett första möte om detta kommer hållas den 7:e maj i Dojon i samband med vår klubbdag 12:30-17:00.

Vi kommer även ha ett möte om sommarlägret (10-12:e juni) denna dag. På sommarlägret behöver vi också er hjälp för att träningen och graderingen ska kunna gå så smidigt som möjligt. Sommarlägret är för alla juniorer och seniorer och är en riktig höjdpunkt för vår klubb. Men för att tränarna skall kunna fokusera på karateeleverna måste andra hjälpa till med matlagning och annan logistik, kom den 7:e på klubbdagen för att få mer info om detta.

Förutom dessa två mötena kommer det serveras lunch, det kommer vara ett föredrag om karatens historia, hållas gruppmöten om klubbens utveckling och ett skönt häng. Se till att kom dit, det blir en riktigt trevlig eftermiddag! Mer info kommer i Facebookgrupperna och i Dojon.

Newbodykampanj

Just nu pågår en Newbodykampanj i klubbens namn. Hjälp oss att sälja genom att registrera er egen webshop, ta en katalog i Dojon och be era vänner stödja vår klubb samtidigt som de får köpa mycket bra grejer till ett kanonpris. Vinsten hjälper oss hålla nere medlemsavgifterna samtidigt som vi levererar bra träning för er eller era barn.

Länk för er webshop

Använd QR koden eller länken nedan för att aktivera er egen webshop: https://www.newbody.se/reg/TDUJSBG. Det kommer även ligga en katalog i Dojon som ni kan beställa för eget bruk ur, om ni inte kan hjälpa oss att sälja.

Sjukanmälan på dojotelefonen

I dag finns fem olika sätt vi får in sjukanmälningar och frånvaroanmälningar på. Dessa används för att planera passen och för att sedan se hur stor närvaro eleven haft (50% krävs för gradering). För att underlätta ber vi er nu att anmäla frånvaro i första hand via sms till vår Dojotelefon: 076-290 24 90.

Nya städrutiner efter pandemin

Under pandemin var vi tvungna att begränsa antalet människor i dojon och prioriterade givetvis våra tränande medlemmar, tyvärr blev städningen lidande.

Vi har nu återupptagit det städschema vi hade innan pandemin, så att vi åter får fräscha golv och ytor att träna på. Håll utkik efter när det är er tur, förra och kommande veckor är det juniorernas föräldrar som behöver hjälpa till, sedan är det Tranorna följda av Tigrarna. Se till att skriva ert barns på listan minst en gång under terminen och hjälp till under tiden ert barn tränar.

Facebookgrupperna för er träningsgrupp

Är ni inte redan anmälda till er, eller ert barns Facebookgrupp – så gör det nu! Här kommer de senaste nyheterna presenteras först.

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam