Ny styrelse på plats

Tack till alla som var med på årsmötet och valde fram vår nya styrelse. Ny ordförande är Johannes Lund, nygammal kassör är Linda Diktonius (omval två år), Sofia Neovius är kvar som sekreterare (valdes på två år förra året), ny vice ordförande är Robert Lund och ny vice sekreterare är Andreas Engdahl. Suppleanter är Vanja Kollman, Magnus Hellgren, Emil Andersson och Erik Tibblin. Vi önskar nya styrelsen lycka till, samt riktar ett stort tack till avgående styrelse!

På årsmötet bestämdes, förutom att de nya styrelsemedlemmarna valdes in, följande:

  • Terminsavgifter och träningsavgifter bibehålls på samma nivå

  • En klubbdag skall hållas i maj (7:e maj 12:30 beslutade styrelsen idag). Där kommer två möten att hållas, ett om sommarlägret och ett om vårt Europeiska Gasshukku. Då kommer vi även ordna med lite mat och dryck samt någon annan rolig aktivitet – mer om det när det närmar sig.

  • 2021 års aktiviteter gicks igenom

  • 2022 års aktiviteter bestämdes (Sommarläger 10-12:e juni, Gasshukku 8-10:e juli om inget oväntat inträffar)

  • Våra policys gicks igenom (se https://ogrkarate.se/foreningen)

  • Rutiner kring tränarnas och hjälptränarnas registerutdrag gicks igenom

  • Information om att alla nya medlemmar ansluts till detta nyhetsbrev -medlemmen får sedan avanmäla sig själv om man inte vill ha dem.

 

Kobudo 100 kata challenge

Den 28:e mars är det dags för den årliga kobudoutmaningen, 100 kator med kobudovapnen.

 

Sjukanmälan på dojotelefonen

I dag finns fem olika sätt vi får in sjukanmälningar och frånvaroanmälningar på. Dessa används för att planera passen och för att sedan se hur stor närvaro eleven haft (50% krävs för gradering). För att underlätta ber vi er nu att anmäla frånvaro i första hand via sms till vår Dojotelefon: 076-290 24 90.

Nya städrutiner efter pandemin

Under pandemin var vi tvungna att begränsa antalet människor i dojon och prioriterade givetvis våra tränande medlemmar. Det fick till följd att våra unga medlemmars föräldrar inte var i dojon överhuvudtaget. Det betydde i sin tur att städningen i dojon inte riktigt höll måttet. Nu när pandemins restriktioner är borttagna välkomnar vi åter alla föräldrar in i våra lokaler. Det finns en skön soffgrupp att sitta i, och nybryggt kaffe (första förälder sätter på) att köpa. Vi kommer även att återuppta det städschema vi hade innan pandemin, så att vi åter får en fin dojo med fräscha golv och ytor att träna i. Håll utkik efter när det är er tur, info kommer komma i facebookgrupperna och i dojon.

Facebookgrupperna för er träningsgrupp

Är ni inte redan anmälda till er, eller ert barns Facebookgrupp – så gör det nu! Här kommer de senaste nyheterna presenteras först.

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam