Terminsslut med graderingar

Tack till alla ledare och elever för en rolig termin. Vi har fått träna hårt, lärt oss massor och har haft mycket kul tillsammans, trots alla begränsningar som Corona pandemin gett oss. Stort tack till alla elever och föräldrar som respekterat alla regler och tvättat händer, spritat dem och använt mask utan knot.

Grattis till alla er som graderat, framförallt ni som gjorde det för första gången – mycket välförtjänt!

 

Grattis Erik!

Ni har väl inte missat att vår Miniontränare Erik Tibblin fick årets ungdomsledarstipendium? Stort grattis till Erik och klubben (som fick pris för att vi hjälp Erik på vägen). Tack till alla er som nominerade honom och klubben!

 

Jullovsträning och terminsstart

Under jullovet kommer dojon att hålla öppet på tisdagar och torsdagar mellan 18:00 och 20:00. Välkomna dit och träna med alla grupperna blandade. Passa på att fråga era tränare om det ni fick på graderingslapparna, eller bara träna för att hålla igång huvudet och kroppen till dess vårterminen börjar igen.

Vårterminen börjar igen den 10:e januari, kanske ska du byta grupp? 5-7 åringar på söndagar, 8-9 åringar på onsdagar, 10-14 åringar i juniorgruppen och 15+ i seniorgruppen. Svart och brunbältare även på måndagar och alla tillsammans på lördagar. Välkomna!

 

Datum för årsmötet

Skriv redan nu in i kalendern att det är årsmöte den 12/2 2022 13:00. Vill ni vara med i styrelsen – kontakta Robert i dojon eller via robert.lund@powertools.se

Facebookgrupperna för er träningsgrupp

Är ni inte redan anmälda till er, eller ert barns Facebookgrupp – så gör det nu! Här kommer de senaste nyheterna presenteras först.

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam