Beslut om fortsatt maskanvändning i dojon

Styrelsen har beslutat att juniorer och seniorer skall fortsätta använda ansiktsmasker, åtminstone till nästa styrelsemöte (13/11). Detta för att säkerställa att vi minimerar smittspridning i dojon, styrelsen bedömmer att en ny våg av samhällssmitta snart kommer. Självklart får även minioner använda mask, men detta är helt frivilligt. Lika självklart fortsätter vi även tvätta händerna då vi kommer till dojon, samt spritar händerna innan vi har kontakt med varandra.

Parkeringen utanför dojon stökig fram till jul

Vår hyresvärd skall byta fasad på huset. För att komma åt fasaden med byggnadsställningar har de nu grävt bort rabatterna, det kommer tyvärr vara lite rörigt ända fram till jul. Beklagar detta, men vi får se fram mot ett fint hus efter renoveringen! Var lite extra noggranna med att torka av fötterna så att vi inte får in en massa grus i dojon. Det är vi själva som håller dojon i fint skick.

Köp klubboveraller, ansiktsmasker, kepsar mössor, T-shirts mm

Träningsoveraller kan nu provas i dojon, dessa beställs sedan enkelt via webshopen. I webshopen hittar du även mängder med andra klubbartiklar. Här betalar du även våra återanvändbara ansiktsmasker med vårt klubbs emblem. Maskerna går att tvätta 50 gånger (tvättas efter varje användning) utan att de tappar sin virusdämpande effekt. Köp gärna två så att du hinner tvätta masken innan nästa träning (60 grader). Till maskerna hör ett spänne som gör att de går att justera. Ta ett sånt när de kommer, men bara om de behövs för att masken är för stor. Bättre att låta de som tidigare köpt mask kunna justera sina gamla masker – än att spännet inte används.

Återanvändbara masker är ett led i klubbens beslutade miljöpolicy.

100 kata challenge!

Den 28:e oktober kommer Sensei leda ett specialpass inriktat bara på kata. Ön Okinawa i Japan firar karatens dag den 25:e oktober, detta brukar världens karateklubbar uppmärksamma med att göra 100 kator i sträck. Exakt vilka kator vi utför berättar Sensei på passet, men har man bara fått Tachikata gör man 100 sådana kator. Det är gemensamt träningspass för både Juniorer och Seniorer Passet börjar 17:30 och håller nog på fram till ca 20:30. Vi startar med en kort uppvärmning.

Träningstider Höstterminen 2021

Nu är alla grupper stängda för nya intag, fantastiskt roligt att så många vill träna ned oss. Har ni bekanta som vill träna – be dem skicka mail till info@ogrkarate.se för att ställa sig på kölistan för vårterminen

Träning via Zoom kommer nu erbjudas på tisdagar och torsdagar. Har du inte möjlighet att vara på plats – eller är orolig för att du bär på smitta för att du nyss träffat någon som blivit sjuk – är detta ett utmärkt alternativ till att träna i Dojon.

Länk till Zoomträningarna finns i nyhetsbrevet som mailas ut.

Vi ses i Dojon, eller på Zoom!

 • Måndagar 18:00 – 19:30; Kobudo (6 kyu+).
 • Måndagar 19:30 – 21:00; Svart- och brunbältesträning (juniorer + seniorer, 3 kyu+)
 • Tisdagar 17:30 – 19:00; Juniorträning alla grader
 • Tisdagar 19:00 – 21:00; Seniorträning, framförallt 10-4 kyu (Obs även nybörjare) Alla seniorer givetvis välkomna
 • Onsdagar 17:30 – 18:30; Minionträning ålder 7-8 år
 • Torsdagar 17:30 – 19:00; Juniorträning alla grader
 • Torsdagar 19:00 – 21:00; Seniorträning alla grader utom nybörjare (9 Kyu+)
 • Lördagar 10:00 – 12:00; Öppen träning för alla medlemmar
 • Lördagar 12:00 – 12:30; sanchinträning för alla medlemmar
 • Lördagar 11:30 – 12:30; Kobudo (6 kyu+)
 • Söndagar 16:00 – 17:00; Minionträning ålder 5-6 år

Newbody

Nu drar klubben igång en Newbodykampanj igen. Kataloger kommer finnas i dojon inom kort, prata med dina föräldrar om du är under 15, ta sedan hem en katalog och be vänner, grannar och arbetskamrater stödja vår klubb samtidigt som de får toppenbra produkter från Newbody!

http://www.e-magin.se/paper/gjcmf0f2/paper/1#/paper/gjcmf0f2/1

Registrera dig för försäljning

Det går även bra att beställa på nätet!

Nedanstående länk är för att registrera dig som säljare, om du vill kan du även skapa din egen webbshop och dela till dina vänner.

https://www.newbody.se/reg/TDKZCAL

Du kan även skanna in QR koden nedan.

Smidigt, eller hur?

Vinsten går till att hålla nere träningsavgifterna och låta oss göra lite extra för våra medlemmar.

Facebookgrupperna för er träningsgrupp

Är ni inte redan anmälda till er, eller ert barns Facebookgrupp – så gör det nu! Här kommer de senaste nyheterna presenteras först.

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam