Nyhetsbrev juni

Välkommen till O.G.R Karate Enköpings nyhetsbrev där vi presenterar den senaste informationen om klubben och dess aktiviteter.

Terminens sista vecka börjar imorgon, Covidrestriktionern börjar lätta och vi har en fantastisk sommar framför oss. 🏊‍♂️

Som vi skrev i förra nyhetsbrevet är årets sommarläger flyttat till i höst och blir då istället ett uppstartsläger. Mer information om detta läger kommer senare i sommar då våra instruktörer fått reda på sina arbetstider för hösten. På det lägret kommer årets första graderingstillfälle för högre grader genomföras (för 7 kyu och uppåt). MEN, gradering till 9 kyu och 8 kyu sker denna vecka! 🥋


Juniorgruppen

För Juniorer är graderingen nu på tisdag, samtidigt är det en avslutning för ALLA juniorer, med fika efteråt. Träningspasset börjar 17:30 och graderingen är slut ca 18:30 då vi delar ut eventuella diplom och avslutar med en fika. Vill du gradera måste du anmäla detta till din tränare (Sempai Michael eller Sensei Stefan) och betala graderingsavgiften på 100 kr via Webshopen, gör detta omgående och kom ihåg att skriva ditt namn.

Seniorgruppen

För Seniorer är graderingen nu på torsdag, samtidigt är det en avslutning för ALLA seniorer, med fika efteråt. Träningspasset börjar 18:00 och graderingen är slut ca 19:00 då vi delar ut eventuella diplom och avslutar med en fika. Vill du gradera måste du anmäla detta till din tränare (Sensei Stefan) och betala graderingsavgiften på 100 kr via Webshopen, gör detta omgående och kom ihåg att skriva ditt namn.

Miniongruppen

Måndagsgruppen: Avslutning 7/6 ute – vanlig tid, bjud med dina föräldrar.
Onsdagsgruppen: Avslutning 9/6 ute – vanlig tid, bjud med dina föräldrar.
Söndagsgruppen: Avslutning 13/6 ute – vanlig tid, bjud med dina föräldrar.

Vi genomför passet med föräldrar eller andra släktingar/vänner som nu får chansen att prova på karate med barnen, detta brukar vara ett mycket roligt pass för alla inblandade

Sommarträning

Den 15:e juni börjar sommarträningarna, varje tisdag och torsdag mellan 18:00 och 20:00 tränar alla tillsammans i dojon. Tänk på att högre graderingar sker i början av nästa termin — se till att finputsa dina tekniker på sommarträningen!

Mini Gasshukku

Tyvärr blev det ju inget Gasshukku (tränings seminarium med våra Europeiska systerklubbar och våra Japanska mästare) i år heller på grund av Covid-19.

MEN, restriktionerna lättar förhoppningsvis precis till det skulle ha varit dags, vissa av våra utländska gäster kommer därför komma ändå. Den 17-18:e juli kommer vi träna tre pass (två på lördagen, och ett på söndagen). För att kunna tillgodogöra sig dessa pass bör man ha fått Gekisai ichi katan.

Några av fransmännen kommer träna med oss i dojon redan på torsdagen den 15:e juli, då är ALLA välkomna!

Höstterminen

Vecka 33 startar höstterminen (16:e augusti), förhoppningsvis med tider som innan Covid-restriktionerna:

Kobudopass samt yudanshapass på måndagar;
Junior- och seniorpass på tisdagar;
Minioner 7-8 år samt nybörjarpass på onsdagar;
Junior- och seniorpass på torsdagar;
Öppna pass på lördagar, samt sanchin och kobudopass
samt ett tillägg: minioner 5-6 år på söndagar.

Vill man hålla ihop syskon i samma minoingrupp går det självklart att lösa. Prata med din tränare på avslutningen, eller i höst.
Vårens bästa Ravellisäljare blev Sarah Ryner! Grattis Sarah, du får ditt pris i dojon i höst.

 

Vårens bästa Ravellisäljare blev Sarah Ryner! Grattis Sarah, du får ditt pris i dojon i höst.

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam