Nyhetsbrev december

Graderingsdags
Begränsningen i Dojon till max 8 st samtidigt gäller åtminstone terminen ut.

För Minionerna betyder det att avslutningen fick delas i tre delar –  och två av grupperna redan haft sin avslutning. Sista gruppen avslutar sin termin nu på onsdag.

För Juniorerna betyder det att gruppen delas på tre och får DOJOTID en dag i veckan. Det är fortfarande mycket bra om man är med övriga tider på Zoom.
Graderingen kommer delas i tre delar: måndag 14/12 17:30-19:00 för lägre grader, tisdag 15/12 18-21 för högre grader och onsdag 16/12 17:30-18:45 om det blir fler än sju som vill gradera på lägre grader.

För övriga grupper är skillnaden bara att vi helt undviker kontakt, vi har sällan varit fler än 8 i någon av dessa grupper. Seniorgraderingen sker på onsdag 16/12 19:00-20:30 för lägre grader och på torsdag 17/12 18:00-21:00 för högre grader.
Åskådare till graderingen är mycket välkomna via Zoom.

Uppdatering på hemsidan – en Succé
Nu är vår efterlängtade hemsideförbättring lanserad!
Vår huvudsponsor Piliz har gjort en helt ny webshop där vi nu hanterar alla köp av dräkter och klubbkläder framöver.

De individuella medlemssidorna där era utdelade kator och bunkaier visas har blivit mycket uppskattade. Har ni inte testat detta ännu – så gör det! Det är er mailadress tillsammans med ett enkelt lösenord ni får i Dojon som är er inloggning. Förutom kator och bunkaier finns styrkeövningar, stretchövningar m.m.  Fantastiskt fin hjälp i vår egna karateutveckling, och ett stort tekniksteg! Kanske speciellt i dessa tider med begränsningar i antalet deltagare i Dojon. Skicka in videofiler på era kator (tre gånner samma kata till info@ogrkarate.se, så dyker feedbacken upp på er medlemssida
Nya träningsoveraller
I Dojon ligger provstorlekar på årets träningsoveraller till den 12:e december. Det är även sista beställningsdag för att få dem innan jul.

Beställ i webbshopen – perfekt julklapp! 

https://zoom.us/j/3773502581
Meeting ID: 377 350 2581

Graderingskådarlänk och länk för att träna då ni inte har Dojodag

Tränarseminarium med Sohonbu Dojo
Sensei Stefan och klubbens instruktörer inbjöds förra helgen till ett Zoom-seminarium med vår moderklubb, Sohonbu dojo i Naha på ön Okinawa i södra Japan. Det som gicks igenom var uppvärmningsövningarna (Junbi), styrkeövningarna (Hoju Undo) och drillen där vi slår och blockerar i tre nivåer samtidigt som vi går i våra grundställningar (Sandan Uke). Tanken är att alla världens Jundokan klubbar skall undervisa på samma sätt. Seminariet är ett sätt att få tillfälle till gemensam utbildning. Mycket uppskattat av vår klubbs deltagare. Detta kommer återkomma med nya teman i framtiden, och allt instruktörerna lär sig kommer givetvis till nytta för alla medlemmar.
Träningstider:

Kobudo (6 Kyu) må 18-19:30
Yudansha må 19:30-21
Juniorer ti+to 17:30 -19:00
Juniorer lördag 10-11:30
Seniorer ti+to 19:00 – 21:00
Minioner on 17:30-18:30
15+ nybörjargrupp on 19-20:30
Vi säljer träningsdräkter (GI), kepsar, t-shirts, träningsoveraller, mössor, vattenflaskor, reflexer, klistermärken och GI märken med klubbtillhörighet till försäljning.
All försäljning går via webbshopen
Visningsexemplar finns i dojon av de flesta varorna
Jullovsträningar kommer erbjudas 18:00-20:00 den 29:e december, 5:e januari och 7:e januari. Meddela via sms till Dojotelefonen om ni kommer, tyvärr får bara de första åtta träna, blir man nekad har man förtur till nästa pass.

Terminen startar den 11:e januari med vanliga tider. Klubben kommer meddela eventuella restriktioner av antalet deltagare i dojon för terminsstarten via hemsidan och nyhetsbrevet senast den 4:e januari.

Tack till våra sponsorer!

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam