Nyhetsbrev oktober

Full fart i alla grupper
Nu är vi mitt uppe i terminen och grupperna är välfyllda. Vi har nu stängt intaget i Miniongruppen och Juniorgruppen för att kunna bygga vidare på det som redan är inlärt. Ny chans att prova på för era intresserade vänner är under höstlovet och under jullovet. Nybörjargruppen i Karate och i Kobudo är fortfarande öppna för nya medlemmar. T-shirt i pris till er som värvar ny medlem, säg till din instruktör så får ni den.

1:a oktober är sista inlämning av Gi jackan om ni vill ha den broderad med vårt klubbmärke, det kostar 60 kronor och ni som beställt ny dräkt har redan betalt det samtidigt som ni betalade dräkten. Hinner ni inte innan 1:a oktober finns det tygmärken att sy på istället – fråga er instruktör var märket skall sitta. Det är även hög tid att betala in terminsavgiften, gör det så vi slipper påminna er och ta tid från träningen. Har ni inte fått någon faktura ännu så maila kassor@ogrkarate.se och berätta vilken grupp ni tränar i, och om ni betalade medlemsavgiften i våras, eller om den skall betalas nu.

Träningsoveraller – Inom kort kommer ni kunna beställa nya träningsoveraller, ett överdrags-set att t.ex. ha över Gin på väg till och från dojon om ni inte byter om på plats. Overallerna kommer finnas i Dojon att titta på, och bestämma vilken storlek som passar, innan ni behöver beställa.

Hemsidan -Vår Huvudsponsor Piliz har fått i uppdrag att göra en webbshop och att göra hemsidan mer individanpassad, detta kommer förenkla och förbättra våra rutiner och ger oss flera intressanta möjligheter för individuell feedback. Delvis kommer detta betalas av ett bidrag som klubben sökt från Enköpings kommun. Håll utkik på hemsidan för att se dessa förbättringar.

Newbody – Alla som vill kommer få möjlighet att sälja Newbody produkter under hösten. Jättefina julklappar i bra kvalitet som samtidigt hjälper O.G.R: karate att få en bättre ekonomi. Våra medlemsavgifter är så låga för att vi tar hjälp av våra medlemmar att sälja varor och ibland hjälpa till med aktiviteter utanför dojon som vi får betalt för.

Dojoföräldrar – sedan en tid har Minionföräldrar och Juniorföräldrar hjälpt till att hålla Dojon fin, detta gör att det blir mer tid till träning och att storstädning inte skall behövas lika ofta. Tack för hjälpen med detta, håll utkik efter era barns namn på listan i Dojon, och bocka av er på listan efter att ni utfört er del av det som måste göras.

Coronaanpassningar
När ni kommer upp för trappen i dojon måste ni tvätta era händer noggrant med tvål och vatten, torka sedan med papper från dispenserna. Just innan träningsstart vill vi att ni även spritar händerna innan ni ställer upp i Dojon. Viktigt att ni stannar hemma om ni inte känner er helt friska, er instruktör kommer be er lämna dojon om ni inte mår bra. Detta är för att vi ska kunna hålla öppet när andra väljer att stänga. Alla kommer behöva ta ställning inför varje pass om de vill ha kontakt med andra träningskompisar eller inte. Respektera detta! Omklädningsrummen är trånga, kom gärna ombytta till dojon. Föräldrar är välkomna in i dojon, men tänk på att hålla avstånd och att inte komma med in om ni är sjuka.

En fortsatt lärorik träningshöst önskar vi er alla, vi ses i Dojon!
Och tack till våra sponsorer!

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam