Nyhetsbrev Augusti

Terminsstart
Äntligen dags igen för ny termin, välkomna redan i kväll till Kobudo- och Svartbältes-träning, imorgon till Junior- och Senior-träning – och på onsdag till Minion- och Nybörjar-träning. Som vi har längtat!
Första två veckorna är det gratis träning för intresserade nya medlemmar, ta med era kompisar för att låta dem testa på karate. T-shirt i pris till de av er som bjuder med kompisar som sedan betalar terminsavgift!
Tiderna är som tidigare (se rutan nedan), men träningen är lite förändrad för att anpassa oss till Coronapandemin för att inte föra smittan vidare i samhället.

Coronaanpassningar
När ni kommer upp för trappen i dojon måste ni tvätta era händer noggrant med tvål och vatten, torka sedan med papper från dispensern. Just innan träningsstart vill vi att ni även spritar händerna innan ni ställer upp. Viktigt att ni stannar hemma om ni inte känner er helt friska, er instruktör kommer be er lämna dojon om ni inte mår bra. Detta är för att vi ska kunna hålla öppet när andra inte har möjlighet. Klubben har köpt in kastdockor för att underlätta kontaktfri träning. Alla kommer behöva ta ställning inför varje pass om de vill ha kontakt med andra träningskompisar eller inte. Respektera detta! Omklädningsrummen är trånga, kom gärna ombytta till dojon. Vissa pass kan hållas utomhus, extramattor är inköpta för detta. Föräldrar är återigen välkomna in i dojon, men tänk på att hålla avstånd och att inte komma med in om ni är sjuka.

Sommarläger
Mellan den 14-16  juni hade vi ett mycket uppskattat sommarläger med mycket och hård träning. Vi avslutade med gradering i vanlig ordning. Stort grattis till alla som graderade, speciellt grattis till Sempaierna Michael, Emil och Emanuel som nu har bruna bälten! Vi vill gärna att alla deltagare fyller i enkäten för utvärdering så vi kan bli ännu bättre till nästa år. Klicka här för länk till enkät.  

Sommarträningar
Under hela sommaren har vi haft öppet för träning på tisdagar och torsdagar mellan klockan 18-20. Vi har varit mellan 5 och 16 stycken, och har fått individuell coachning och gemensam träning. Mycket uppskattat av oss som var där.

En riktigt trevlig träningshöst önskar vi er alla, vi ses i Dojon!
Och tack till våra sponsorer!

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam