Här kommer lite info om hur vi hanterar detta med Corona på O.G.R. Karate

– Vi kommer att fortsätta bedriva vår verksamhet precis som vanligt. Vi förlitar oss på att personer som misstänker sig ha Corona (COVID-19) eller andra sjukdomar efterlever vår dojokun nr 5: “Giv akt på din hälsa” och för sin och andra medlemmars skull stannar hemma.

– Vi fortsätter konstant bevaka folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer att följa dessa. Om någon av våra tränare upplever att en elev visar sjukdomssymptom, även vanlig förkylning, har denne all rätt att be eleven avstå från träning ur hänsyn till elevens personliga hälsa och att den inte ska försämras.

– Vi fortsätter att innan varje pass tvätta händerna ordentligt (20-30 sekunder), torkar med pappershanddukar och applicerar alcogel innan passet påbörjas.

– Är du orolig (vilket vi förstår att många kan vara), vänligen meddela din tränare via info@ogrkarate.se så vet vi att du inte kommer att närvara på passet

– Till alla våra medlemmar som känner oro för viruset men ändå vill träna. en ordentlig junbi undo tar mellan 40-60 minuter och kata kan vi alla träna på liten yta själva, dock är det svårt att få feedback.

– Är du dock frisk och vet om att du inte är i riskzon, finns det ingen anledning att inte träna i Dojon.

– Kaos föder kaos. Om vi lugnt och rationellt handskas med problem som vi möter är det mycket lättare att lösa dem. Håll gott mod och god hygien så bidrar du till att minska oron och smittspridningen.

O.G.R. Karate Enköping

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2018 OGR Karate. Producerad av Piliz