Uppdaterad info utifrån nya allmänna råden 2020-10-29

-ALLA ska tvätta händerna så fort de kommer in i dojon och därefter sprita.

-INGA föräldrar släpps in om inte särskilda skäl föreligger.

-Juniorer och seniorer är de målgrupper där vi kan be eleverna hålla sig från kontakt, svårare i juniorgruppen, omöjligt miniongruppen.

-Juniorer och minioner gör vi därför inga planeringskorrigeringar för.

-Seniorer kommer under de allmänna råden att träna kata, kihon och bunkai (som kata) samt styrketräning (hojo undo, tabata, HIIT, dylikt).

-ALLA elever som känner sig osäkra uppmuntras att träna hemma, kata och kihon för sin grad och skicka in video (tre klipp/kata) för feedback. Denna kommer att finnas på den nya plattformen på hemsidan (medlemssidorna).

Här kommer lite info om hur vi hanterar detta med Corona på O.G.R. Karate

– Vi kommer att fortsätta bedriva vår verksamhet precis som vanligt. Vi förlitar oss på att personer som misstänker sig ha Corona (COVID-19) eller andra sjukdomar efterlever vår dojokun nr 5: ”Giv akt på din hälsa” och för sin och andra medlemmars skull stannar hemma.

– Vi fortsätter konstant bevaka folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer att följa dessa. Om någon av våra tränare upplever att en elev visar sjukdomssymptom, även vanlig förkylning, har denne all rätt att be eleven avstå från träning ur hänsyn till elevens personliga hälsa och att den inte ska försämras.

– Vi fortsätter att innan varje pass tvätta händerna ordentligt (20-30 sekunder), torkar med pappershanddukar och applicerar alcogel innan passet påbörjas.

– Är du orolig (vilket vi förstår att många kan vara), vänligen meddela din tränare via info@ogrkarate.se så vet vi att du inte kommer att närvara på passet

– Till alla våra medlemmar som känner oro för viruset men ändå vill träna. en ordentlig junbi undo tar mellan 40-60 minuter och kata kan vi alla träna på liten yta själva, dock är det svårt att få feedback.

– Är du dock frisk och vet om att du inte är i riskzon, finns det ingen anledning att inte träna i Dojon.

– Kaos föder kaos. Om vi lugnt och rationellt handskas med problem som vi möter är det mycket lättare att lösa dem. Håll gott mod och god hygien så bidrar du till att minska oron och smittspridningen.

O.G.R. Karate Enköping

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam