Försäljningen av Ravelli och Mixlådan är nu färdig. Tack till alla som bidragit! Mixlådan har tyvärr strulat en hel del och vi har inte fått leveransen från dem ännu. Ravelli är i alla fall klart och gav ett tillskott till klubbkassan på 5 267 kr. Pengar som kommer väl till pass för att anordna vårt Gasshuku nästa sommar (16:e-19:e juli).

Ett gasshuku är ett träningsseminarium och innebär att några av våra japanska mästare från Okinawa kommer hit till Enköping. De kommer att undervisa oss i klubben under veckan innan gasshukut och sen kommer upp till 200 övriga karateutövare från våra Europeiska systerklubbar för att träna med oss under en helg.

Detta är det största som hänt vår klubb någonsin och kan jämställas med ett Europamästerskap i karate. Vi är mycket stolta att vi får chansen till detta. Sofia leder arbetet med gasshukuplaneringen och vill du hjälpa till med något är du mer än välkommen att kontakta henne! Maila isåfall gasshuku2020@ogrkarate.se. Kanske kommer du ihåg att vi hade ett möte om detta i augusti, där några projektgrupper är bildade för att klara logistik, transporter, mat, information och aktiviteter runt arrangemanget. Mer info hittar du på https://www.facebook.com/events/372298143694947/. Alla grupperna har redan gjort stora insatser och planeringen börjar ta ordentlig form. Dessa grupper behöver fyllas på inför Gasshukut och vi kommer att behöva många frivilliga som hjälper till under själva evenemanget! Det kommer mer info i dojon och i nyhetsbrev när det närmar sig.

För att ha råd med ett Gasshuku behöver vi jobba lite för att samla ihop pengar. Kanske har ni sett att parkeringen utanför Dojon är rensad; vi valde att inte ta det jobbet för att istället kraftsamla på två aktiviteter efter nyår:

Guldliljan, som vi varit med på de senaste fyra åren, är i år den 28:e mars och vi behöver ca 15 frivilliga som hjälper till att duka fram, duka av, städa samt sköta om garderoben.

Vi kommer även att satsa på att hjälpa till vid en Ungdomsidrottsgala i Västerås den 27:e januari. Det blir ett likartat upplägg, minus garderoben, och vi behöver 8-10 frivilliga för detta. Kontakta din tränare eller någon i styrelsen om du vill hjälpa till! Vi måste lämna besked innan jul om vi kan ta oss an detta.

Vi har även fått frågan om en företagargala i Järfälla den 18:e april. Är vi tillräckligt många som vill ställa upp på den så kan vi åta oss den också. Listor för anmälan kommer att komma upp i Dojon.

Den 26:e oktober hade vi årets 100 kata challenge följt av ett klubbhäng med korvgrillning. Mycket lyckat och en stor utmaning för alla som var med!

Dojon har fått en uppryckning med bättre ordning på kobudovapen och övriga träningsredskap. Tack till Sensei för nedlagd tid och engagemang!

Innan jul kommer några av våra ungdomar att gå en ledarkurs för SISU Idrottsutbildarna, jätteroligt tycker vi.

Redan nu kan ni skriva in i kalendern att juniorernas gradering är den 17/12 18:00-21:00 i dojon. Seniorgraderingen hålls den 19/12 18:00-21:00, också i dojon. Det är som vanligt ingen ordinarie träning dessa dagar. utan allt fokus ligger på graderingarna. Det kommer även att hållas en avslutning för minionerna 18/12 17:30-18:30 där alla föräldrar, vänner och anhöriga är välkomna att vara med! Minionerna kommer då att få visa hur man gör och hjälpa till att få ordning på sina föräldrar :-). Minionavslutningen hålls i Rombergaskolans idrottshall då vår dojo är för liten för detta.

Men innan graderingarna är det ett höstläger för juniorgruppen den 9:e november. Det pågår hela dagen och ger chans till utmärkt träning inför graderingen och mycket skoj. Mer info och lapp för anmälan finns i dojon!

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam