Träning i full gång
Nu har träningarna pågått i drygt en månad men det finns fortfarande möjligheter för eventuella nybörjare att ansluta. Vi tar fortfarande emot nya medlemmar i både minion, junior och 15+ nybörjargruppen.

Ravelli och Mixboxen
Nu har försäljningen av både Ravelli och Mixboxen avslutats. Redovisning av resultatet kommer i nästa nyhetsbrev men tack till alla som hjälpt klubben och sålt.

Brodyr
För er som lämnat in era GI-jackor till brodyr så är jackorna inlämnade i veckan och nu hoppas vi på att få tillbaka dom fort. Tills jackorna kommer tillbaka går det bra att träna i t-shirt med bältet och byxorna.

Planerade aktiviteter
Under hösten har vi en del aktiviteter planerade. Vi kommer anordna ett knattedisco på halloween. Mer info om detta kommer senare. Det planeras även för en klubbkväll under hösten.

Ett viktigt datum att planera in i kalendern är den 26 oktober deltar vi i det internationella evenemanget “The100 Kata for Karate day challenge”, mer info kommer i Dojon.
Många av världens karateklubbar deltar i detta evenemang som testar din uthållighet och ökar gemenskapen i klubben samtidigt som du lär dig massor om dig själv och dina kator.

“Pantamera” ger ett bra tillskott till klubbens kassa, det går även att lägga utländska pantburkar i kärlen. Separera era returburkar och returflaskor i de olika kärlen som står i Dojon.

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam