Sparbankens stipendier
Fram till och med 15 mars kan ni nominera klubben till Föreningsstipendium eller en ungdomsledare till Ungdomsledarstipendium. Gå in på länken och nominera https://www.sparbankenenkoping.se/om-oss/sponsring-och-stipendier/stipendier.html

Hjälp
Föreningen har i år fått möjlighet att hjälpa till igen på Guldliljan, Enköpings företagsevent. För att gå i land med detta behöver vi ännu fler frivilliga som kan tänka sig att hjälpa till, information och anmälan finns på anslagstavlan i Dojon.

New Body
Styrelsen har bestämt att föreningen ska sälja New Body kläder samt New Body grillkit under våren. Mer information ang detta kommer att komma senare. Det går även att sälja detta på distans, det går att få paketen levererade till annan adress för en liten summa. Så även familj och vänner på annan ort går bra att sälja till.

Facebooksgrupper
Styrelsen har förstått att det är lite svårt att hitta till de grupp specifika facebooksgrupperna. Här kommer länkar till grupperna för att ni lättare ska hitta rätt.
O.G.R. Karate Enköping Seniorer
https://www.facebook.com/groups/215327372750790/
O.G.R. Karate Enköping Juniorer
https://www.facebook.com/groups/268873320447276/ 
O.G.R. Karate Enköping Minioner
https://www.facebook.com/groups/361210897989796/ 

Viktiga händelser i vår:

  • 12:e-14:e april ska klubben hjälpa till på företagsgalan i Idrottshuset. Vi kommer hjälpa till med att duka, bära, stå i garderoben och städa, och behöver vara minst 20 medlemmar. Anmäl er på listan i Dojon, detta ger oss billigare träningsavgifter!
  • 13:e April kommer vi deltaga i OCR Enköpings hinderlöpningstävling med eget lag, mer info kommer
  • 4:e maj 12:30 har vi planeringsmöte inför årets sommarläger.
  • 10:e maj är klubbens femårsdag, detta firas på kvällen med mat och träning
  • 14:e-16:e juni är det sommarläger

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam