Årsmötet är avklarat
Tack till alla deltagare på årsmötet, vi var 27 st som gjorde våra röster hörda och valde ny styrelse och fick ta del av, och påverka, verksamheten för 2019.

På nya poster i styrelsen är Robert Lund, ordförande; Daniel Svennerby, sekreterare; Michael Öijvall, vise ordförande; Herkules Fu, vise sekreterare; Sofia Neovius, Fredrik Lindblad, Björn Ryrholm och Camilla Hedermo på suppleantposterna. Daniel Johansson sitter kvar som kassör i ett år till.

Lovisa Myretyr Linde tar över hemsideuppdateringarna och nyhetsbrevsansvaret och Björn Ryrholm tar över Lokstödsansvaret. Lycka till på era nya poster och tack för att ni tar ansvar och hjälper klubben att utvecklas!
Tack även till gamla styrelsen som gjort ett mycket fint jobb under 2018.

på styrelsemötet informerades det om att nya Facebookgrupper startats där vi vill att alla går in och anmäler sig. Skriv följande i Facebooks sökfält och ansök om medlemskap: O.G.R. Karate Enköping Seniorer, O.G.R. Karate Enköping Juniorer, O.G.R. Karate Enköping Minioner.

Här kommer den huvudsakliga informationen ges om vi behöver göra snabba ändringar om tider eller platser för träningar och andra aktiviteter.

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam