Nu är de första introduktionsveckorna slut och vi går in i det rullande schemat med Kast, Kata och Kumitte veckor.  Som vanligt är det fri träning på lördagar.

Kobudoträning (vapenträning) är på måndagar och lördagar (Kobudo är för dig med minst grönt bälte). Kom och testa, det är jätteroligt och utvecklar din förståelse för karate.

På lördag, den 9:e februari 12:30 är det dags för årets viktigaste dag i klubben, dags för årsmötet i dojon. Agendan finns i dojon sen en tid tillbaks – kolla på den under veckan, dina åsikter är viktiga för att vi skall få en verksamhet anpassad för dig!
Avgående styrelse kommer redovisa vad som hänt under 2018. Nya styrelsen skall tillsättas och få i uppdrag att driva klubbens verksamhet så att den blir ännu bättre. Dina åsikter är viktiga och formar 2019 års inriktning för klubben.

Klubben behöver fler hjälptränare i junior- och minion-grupperna, prata med din instruktör om du är intresserad. Det är ett av det snabbaste sätten att utvecklas som Karateka och bästa sättet att avlasta våra instruktörer.

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam