Äntligen är jullovet över och träningen börjar igen!
Måndag den 7:e januari startar vårterminen, en nyhet för i år att ytterligare två träningstider har lagts till!
Klubbens medlemmar som graderat till grönt bälte (6 Kyu) är nu välkomna att delta i Kobudoträning två gånger per vecka. Kobudo är karateträning med vapen.
Under Okinawaresan i höstas deltog klubben resenärer i Shimbukan Kobudo träning i stilens huvuddojo på Okinawa med huvudinstruktör Hiroshi Akamine vid ett flertal pass. (ryukyu-kobudo.com)
Kunskapen från dessa träningspass kommer nu föras vidare till klubbens medlemmar vid två tillfällen per vecka. 18-19 på måndagar och 11:30-12:30 på lördagar, det är samma pass vid två tillfällen, men med olika instruktörer. Kom på det ena passet, eller båda, beroende på vad som passar just dig – kom och testa, det är jätteroligt och utvecklar din förståelse för karate.

Övriga träningstider är som förra terminen, tänk på att ni som byter grupper kommer till juniorgruppen respektive seniorgruppen på tisdagar och torsdagar istället för onsdagar.

Klubben behöver fler hjälptränare i junior- och minion-grupperna, prata med din instruktör om du är intresserad. Det är ett av det snabbaste sätten att utvecklas som Karateka och bästa sättet att avlasta våra instruktörer.

På Youtube finns nu tre videobloggavsnitt från Okinawaresan.
Du hittar dem på klubbens Youtubekanal (länk). Där finns även alla avsnitten av 2018 års träningsjulkalender, och andra intressanta videofilmer. Om du mailar info@ogrkarate.se och ber om det, så kommer Sensei dela klipp till de Kator och Bunkaier du har fått så att du kan titta och öva på egen hand. Gör det!

Viktiga händelser i vår:

  • 31:a januari skall medlemsavgift och terminsavgift vara betalda, då stänger även intaget av nya medlemmar i minion- och junior- grupperna!
  • 9:e februari 12:30 är det årsmöte i Dojon. Kom dit och påverka inriktningen på klubbens verksamhet, det är viktigt att så många som möjligt kommer och ger sin input till styrelsen och instruktörerna. Förstärkt fika serveras till alla deltagare. Är du intresserad av att ingå i styrelsen, kontakta din instruktör eller någon i styrelsen, all hjälp är välkommen.
  • 12:e-14:e april ska klubben hjälpa till på företagsgalan i Idrottshuset. Vi kommer hjälpa till med att duka, bära, stå i garderoben och städa, och behöver vara minst 20 medlemmar. Anmäl er på listan i Dojon, detta ger oss billigare träningsavgifter!
  • 4:e maj 12:30 har vi planeringsmöte inför årets sommarläger.
  • 10:e maj är klubbens femårsdag, detta firas på kvällen med mat och träning
  • 14:e-16:e juni är det sommarläger

Fortsätt bidra till ”Pantamera”, klubbens insamling av returburkar och returflaskor. Det går även att lägga utländska returburkar i kärlen! Separera era returburkar och returflaskor och lägg dem i de olika kärlen i Dojon.

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam