Nu är terminen tyvärr slut, men misströsta inte – Dojon håller öppet under jullovet!
Den 27:e december mellan 18:00 och 20:00, den 29:e mellan 10:00 och 12:30 samt den 3:e januari mellan 18:00 och 20:00 är det öppen träning. Det betyder att alla tränar tillsammans som vi brukar göra på lördagarna. Under jullovet välkomnar vi även icke medlemmar som vill prova på att träna med oss. Vi har en kölista, men det finns säkert plats för flera nya i grupperna.

Terminsstarten efter nyår är den 7:e januari 18:00 för Svartbältarna, den 8:e för juniorgruppen 17:30 och 19:00 för seniorgruppen samt den 9:e klockan 17:30 för minionerna och 19:00 för nybörjargruppen.

Veckan som gått har vi haft graderingar i juniorgruppen och seniorgruppen, vi har haft avslutning i Bergvretenhallen för minionerna med föräldrar. Mycket lyckat och stort grattis till alla som graderat!
Speciellt grattis till Arvid, Jacob, Chanelle, Micael, Henrik och Björn som graderade för första gången och till Sempai Emanuel, Emil, Laura och Michael som graderade till 6 kyu och fått titeln sempai och ett grönt bälte!

Årets Karateka blev Felié och Michael, detta för den fina utveckling de haft under året – delvis på grund av att varit med som hjälptränare.
Hjälptränare behövs alltid, prata med din instruktör om du är intresserad. Det är ett av det snabbaste sätten att utvecklas som Karateka.

Sensei Stefan och Shidoin Sofia fick en julklapp från klubben för det enorma arbete som har lagts under året. Shidoin Sofia, Shidoin Daniel och Sempai Robert fick även de en julklapp för att de ställt upp som huvudtränare i de olika grupperna.

Japanska dagen var den 1:a december 10:00-22:00, en mycket rolig dag med många besökare, god mat och trevliga aktiviteter.

Träningstider
Juniorer ti+to 17:30 -19:00
Seniorer ti+to 19:00 – 21:00
Minioner on 17:30-18:30
15+ nybörjargrupp on 19:00-20:30
Alla grupper lördagar 10:00-12:30
Måndagar Yudansha 18:00 – 20:00

Andra lördagen varje månad erbjuds ett extrapass 13:00 – 15:00
Sista måndagen varje månad erbjuds ett kobudopass (vapenträning) 18:00 – 20:00

Klubbkläder till försäljning
I dojon finns träningsoveraller, T-shirts, mössor, reflexer, klistermärken och GI märken med klubbtillhörighet till försäljning. Det kommer även komma en beställningslista för att brodera klubbmärket på er GI jacka när vårterminen drar igång.
På Youtube finns två videobloggavsnitt från Okinawaresan, inom kort kommer flera avsnitt att publiceras.
Du hittar dem på klubbens Youtubekanal (länk). Där finns även alla avsnitten av julkalendern som är publicerade, samt andra matnyttiga videos. Om du mailar info@ogrkarate.se och ber om det så kommer Sensei dela klipp till de Kator och Bunkaier du har fått så att du kan titta och öva på egen hand. Gör det!

Viktiga händelser i vår:

  • Årsmötet kommer hållas en lördag i februari, troligtvis den 9:e efter lördagsträningen. Bekräftelse i nästa nyhetsbrev. Är du intresserad av att ingå i styrelsen, kontakta din instruktör eller någon i styrelsen.
  • Guldliljan är ett evenemang som företagarna i Enköping anordnar. Vi brukar vara med och hjälpa till, och får ganska bra betalt. Så blir det även nästa år. 12:e-14:e april kommer vi behöva hjälp av 20 medlemmar. Anmäl er på listan i Dojon!
  • 10:e maj firar klubben 5 år, detta kommer firas, boka in kvällen i almanackan redan nu.

Fortsätt bidra till ”Pantamera”, det ger ett bra tillskott till klubbens kassa! Det går även att lägga utländska pantburkar i kärlen. Separera era returburkar och returflaskor i de olika kärlen som står i Dojon.

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam