Nyhetsbrev oktober 2018

100 kata challenge
Nu är det dags för vårt årliga evenemang 100 kata challenge, vi börjar redan 18:00 – kom i tid och kör alla tillsammans. Vi börjar mjukt och ökar successivt intensiteten tills vi gjort 100 stycken kator under kvällen. Detta är mycket utvecklande och sätter katamönstret djupt i muskelminnet. Många av världens karateklubbar deltar i detta evenemang som testar din uthållighet och ökar gemenskapen i klubben samtidigt som du lär dig massor om dig själv och dina kator.

Träningstider
Juniorer ti+to 17:30 -19:00
Seniorer ti+to 19:00 – 21:00
Minioner on 17:30-18:30 OBS ny tid
15+ nybörjargrupp on 19:00-20:30
Alla grupper lördagar 10:00-12:30
Måndagar Yudansha 18:00 – 20:00

Andra lördagen varje månad erbjuds ett extrapass 13:00 – 15:00
Sista måndagen varje månad erbjuds ett kobudopass (vapenträning) 18:00 – 20:00

Hoppas alla som vill har köpt våra fina overaller. Det finns några kvar till försäljning, rea på gamla modeller. T-shirts, mössor, reflexer, tygmärken och klistermärken finns till försäljning. Se hemsidan för info.
Klubbens erbjudand att brodera Busaganashi (vårt klubbmärke) på Gi-jackan för endast 57 kronor återkommer vid terminsstart efter jul.
Den 22:a september rensade ett tjugotal medlemmar ogräs på tomten utanför Dojon, det blev mycket fint och var en trevlig eftermiddag, hyresvärden subventionerar hyran som tack.

Ravelliförsäljningen är nu avslutad, tack till alla som hjälp till. Klubben tjänade 8417 kr, pengar som går till hyra, utbildning, materialinköp mm.

Vuxenvandring pågår, nästa tillfälle är den 2:a november. Skriv upp er på listan, vi behöver minst en vuxenvandrare till. Detta är en del av EHB projektet för ett tryggare Enköping som ger klubben ett generöst bidrag. Ställ upp för klubben och ett tryggare Enköping!

Den 27:e oktober åker fem av våra medlemmar till Naha på Okinawa i Japan för att träna under två veckor med våra högst graderade instruktörer i vår organisation (länk). Det blir en fantastisk upplevelse för dem och kommer öka kunskapsnivån för oss alla i klubben. Resan kommer alla till del på karatepassen genom förbättrade tekniker, men Sensei Stefan kommer även berätta om den på Japanska dagen och på sociala medier.

Höstens Juniorläger blir den 17:e november. Lunch, fika, frukt, korv och MASSOR av träning och roliga lekar utlovas. passa på och finslipa era tekniker inför graderingen vid jul.

Den 2:a december är det klubbens japanska dag. Vi umgås, äter, leker, kalligraferar och pratar om Japan och om karate. Det blir 5:e året i rad vi har detta. Det har alltid varit mycket trevligt, missa inte detta! Mer information och anmälningslappar kommer sättas upp i Dojon i november.

”Pantamera” ger ett bra tillskott till klubbens kassa, det går även att lägga utländska pantburkar i kärlen. Separera era returburkar och returflaskor i de olika kärlen som står i Dojon.

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam