Nyhetsbrev september 2018

Full fart från start!
Nu är  terminen igång och vi har rekordstort deltagande i alla grupper, fantastiskt roligt!
Miniongruppen är full för tillfället med ca 35 deltagare, och har antagningsstopp för terminen. Juniorerna är snart full grupp (ca 30 st), men vi tar emot nya medlemmar hela september. I seniorgruppen är det ca 20 deltagare och i nybörjargruppen är det sju deltagare – i dessa två grupper finns plats för många fler, ta med era kompisar och kom!

Träningstider
Juniorer ti+to 17:30 -19:00
Seniorer ti+to 19:00 – 21:00
Minioner on 17:30-18:30 OBS ny tid
15+ nybörjargrupp on 19:00-20:30
Alla grupper lördagar 10:00-12:30
Måndagar Yudansha 18:00 – 20:00Andra lördagen varje månad erbjuds ett extrapass 13:00 – 15:00
Sista måndagen varje månad erbjuds ett kobudopass (vapenträning) 18:00 – 20:00
Äntligen har våra overaller kommit. Det finns några kvar till försäljning. Rea på gamla modeller. T-shirts, mössor, reflexer, tygmärken och klistermärken finns till försäljning. Se hemsidan för info.
Klubben erbjuder att brodera Busaganashi (vårt klubbmärke) på Gi-jackan för endast 57 kronor september ut.
Vi har deltagit i Öppna veckan och haft 74 st som provat på karate, varav tre har börjat träna med oss – jättekul! Klubben var även med på Västerledsdagen med uppvisning och information, mycket lyckat! Även här fick vi en ny medlem. 1:a september var det Trädgårdsdagen i Enköping, med tävlingar, uppvisningar, och fikaförsäljning. Det var rekordmånga besökare och en mycket fin dag.

Just nu pågår försäljning av Ravellisortimentet, det kommer finnas fler broschyrer att ta hem till släkt och vänner. Det kommer även ligga en lista i Dojon för er som vill köpa produkterna där. Försäljningen pågår till den 12:e oktober. Pris till bästa försäljare!

22:a september kommer vi rensa ogräs på tomten utanför Dojon, förstärkt fika och en trevlig gemenskap utlovas till alla som hjälper till. Vi startar 13:00.
Vuxenvandringen drar igång igen den 28:e september. Skriv upp er på listan i Dojon och avlasta våra instruktörer! Detta är en del av EHB projektet för ett tryggare Enköping. Vi deltar även genom att erbjuda karateträning 10 måndagar i Västerledsskolans gymnastiksal med start den 17:e september.

Den 25:e oktober deltar vi i det internationella evenemanget ”The100 Kata for Karate day challenge”, mer info kommer i Dojon. Den 27:e oktober åker fem av våra medlemmar till Naha på Okinawa i Japan för att träna under två veckor med våra högst graderade instruktörer i vår organisation (länk). Det blir en fantastisk upplevelse för dem och kommer öka kunskapsnivån för oss alla i klubben.

Om någon är beredd att ordna knattedisco har vi fått ett fantastiskt erbjudande om gratis lokal av stattshörnan, mer info finns i Dojon.

”Pantamera” ger ett bra tillskott till klubbens kassa, det går även att lägga utländska pantburkar i kärlen. Separera era returburkar och returflaskor i de olika kärlen som står i Dojon.

Slutligen har instruktörerna fått lite frågor om personnummerregistreringen av nya medlemmar. Dessa förvaras skyddade av lösenord och är nödvändiga för att klubben ska kunna ha ett medlemsregister. Medlemsregistret ligger till grund för olycksfallsförsäkringen som ingår i medlemsavgiften, för bidragsberäkning och för statistiken vi är tvungna att lämna ifrån oss till riksidrottsförbundet, kommunen och till SISU. Vill ni inte att de skrivs på närvarolistorna första månaden, måste ni se till att ge personnumren till instruktörerna. Kom även ihåg att kryssa på närvarolistorna som sitter i övre hallen så att klubben kan få bidrag för er eller era barns träningstillfällen.

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam