Nyhetsbrev sommar 2018

Sommarlov!
Nu är terminen redan slut och vi har haft sommaravlutning i alla grupper. Miniongruppen var med sina föräldrar i Bergvretenhallen och juniorer och seniorer var på läger i Boglösa bygdegård. Härligt att se all kämparglöd och tack till er föräldrar som var med och lagade maten! Stort grattis till er som graderade, Speciellt grattis till Sempai Jonas som visade sig värd ett grönt bälte och Sempai Fellie och Erik som båda visade att de behärskar det som krävs för ett brunt bälte!
Vi skulle önska att alla som var med på lägret fyllde i en enkät (länk) så att vi kan lära oss av vad ni tycker om och göra nästa års läger ännu bättre.

Terminen har varit mycket händelserik, bl.a. har Sensei och Shidoin Sofia utbildat sig i praktiska och teoretiska kunskaper som de har fört vidare till oss andra, vi har haft besök av gästföreläsare och en massör, vi hade ett mycket välbesökt årsmöte och vi hade en trevlig klubbdag och gjort en resa till Yoump i Västerås. Vi har utökat vår dojo med ett extra rum, vi har vuxenvandrat på stan och hjälpt ungdomar med läxläsning och tränat karate på Västerledsskolan med dem. Vi har sålt Ravelli och Newbody och fått in mycket pengar på panta mera. Vi belönades med föreningsstipendiet för årets bästa förening och framförallt: vi har tränat och lärt oss massor av karate samtidigt som vi haft mycket roligt tillsammans.

Sommarläger
Bilden är från morgonträningen vi hade 05:00 till 07:00 lördag och söndag morgon
Sommarträning

Nu är terminen slut och de ordinarie träningarna är inställda. Däremot kommer vi hela sommaren att hålla öppna träningar tisdagar och torsdagar 18:00-20:00.

Medlemmar och den som känner att den vill prova på är välkomna. Skulle man av någon orsak inte kunna/orka så kan man precis som på lördagar under terminerna, träna delar av passen.
Nästa termin börjar då skolan startar den 21:a augusti.

EHB projektet är nu klart för terminen. Alla vuxenvandringar är klara, stort tack för hjälpen med detta! Nya tillfällen i höst, hjälp till du med – vi gör stor skillnad för tryggheten i Enköping!
Panta mera ger bra pengar till klubben. Kom ihåg att det även går att lägga Finska, Tyska och Danska pantburkar i kärlen. Dojon är öppen varje tisdag och torsdag 17:30-20:30.
Nu är det bara en vecka kvar att köpa förköpsbiljetter till Torgfesten i Enköping 29:e-30:e juni. Sista chansen på måndag, hör av dig till din tränare!
Ska ni dit – köp biljetterna av klubben! 

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam