Nyhetsbrev juni 2018

Lägerdags!
Snart är terminen slut och alla som vill, och fyllt nio, träffas i Boglösa bygdegård under nästa helg. Vi är idag 32 anmälda, har du missat att anmäla dig så gör det nu! Detta vill du inte missa!
Samling innan 18:00 vid Dojon så åker vi tillsammans till bygdegården. Åker ni dit direkt måste vi veta detta innan så att vi inte väntar på er i onödan!

Sedan förra nyhetsbrevet har vi haft ett lägerplaneringsmöte (tack för ert engagemang), en massagesession i dojon, en gemensam resa till Yoump i Västerås, en NPF utbildning, en rekryteringsdag i skolparken och massor med härlig träning i vår fina Dojo. Roligt att se allas engagemang och framsteg i alla fem grupper! (Minioner, Juniorer, Nybörjare, Seniorer och Svartbältesgruppen. Shidoin Sofia har även gått en fystränarutbildning med Svenska karateförbundet, något som redan börjat användas i de olika träningsgrupperna.
Veckan som kommer är det avslutning i samtliga grupper, observera att Miniongruppen träffas i Bergvretenhallen innan 17:30 på onsdag. Torsdagens Seniorpass kommer delvis vara utomhus i civila kläder, se till att ta på er oömma täckande kläder.

Sommarläger
Årets sommarläger är mellan 18:00 på fredag till 18:00 på söndag.
Vi kommer träna 17 timmar; var beredda på mycket skoj, hårt arbete, mycket lärdomar och framförallt en minnesvärd helg i trevligt sällskap!
Dessutom kommer några försöka gradera på söndagen. Stort lycka till!
Packlista till lägret:
Gi och bälte, vit T-shirt för tjejerna
Skor för utomhusträning
Sovsäck/täcke
Liggunderlag/luftmadrass
Sköna kläder att ha mellan passen
Extra underkläder
Hygienartiklar och handduk
Godis,snacks och läsk.

Under vecka 25-33 är det träning för alla medlemmar och andra som är intresserade av att testa karate. Varje tisdag och torsdag mellan 18:00 och 20:00 håller vi öppet och tränar tillsammans. Ta med era kompisar och kom!

EHB projektet är nu klart för terminen, avslutning på måndag. Alla vuxenvandringar är klara, tack alla som engagerat er för hjälpen med detta! Nya tillfällen i höst, vi gör stor skillnad för tryggheten i Enköping, hjälp till du med!
Pantamera går bra; 2186 kr hittills, tack till alla som bidragit. Kom ihåg att det även går att lägga Finska, Tyska och Danska pantburkar i kärlen.
Nu är det bara en vecka kvar att köpa förköpsbiljetter till Torgfesten i Enköping 29:e-30:e juni.
Ska ni dit – köp biljetterna av klubben!

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam