Årets bästa förening i Enköping
OGR karate har fått Sparbankens föreningsstipendie i Enköping. Bilden är tagen efter prisutdelningen på Enköpings företagarmässa.
Tack till nomineringen!

Nyhetsbrev april/maj 2018

Årets bästa förening i Enköping
OGR karate har fått Sparbankens föreningsstipendie i Enköping. Otroligt roligt och ett erkännande för det jobb som läggs ner från instruktörer och styrelse. Tack till er som nominerat klubben! Sparbankens kriterier: ”Stipendiet tilldelas förening i vårt verksamhetsområde som utför en betydelsefull samhällsinsats inom ungdomsverksamheten, genom att erbjuda ungdomar en meningsfull och stimulerande miljö, samt att lite utöver det vanliga, socialt engagera sig i ungdomsfrågor.”

Klubbdagen blev väldigt lyckad. Många deltagare och en mycket trevlig stämning när vi hade en medlemsträff i Dojon bara för att umgås. Spel, prat, skratt, godis, pizza,  popcorn och film. Ett bra sätt att träffas utanför sin karategrupp. Sensei Stefan har varit på en självförsvarskurs i Stockholm, Ronin Do. Mycket lärorikt och mycket som han kommer kunna lära ut till oss andra. Shidoin Sofia kommer gå på en fystränarutbildning för karateutövare i Svenska karateförbundets regi i helgen som kommer
.
Klubbaktiviteter på gång

  • Youmpresa till Västerås 29:e april 10:00-14:00. Vi hoppar i en timme och äter lunch tillsammans efteråt på Pizza Hut. 180 kr plus lunchpengar, ta med kontanter. Kom i god tid innan 10:00 så att vi vet att alla får plats. Anmäl er innan på listan i Dojon.
  • Sommarlägermöte 5:e maj 12:30-14:00. Klubbens sommarläger kommer bli den 15:e-17:e juni i Boglösa bygdegård. För att lägret skall bli bra måste vi ha hjälp av föräldrar och andra frivilliga, gärna helt nya krafter så att vi inte nöter sönder de som engagerat sig tidigare. Frukost och lunch lördag och söndag, fika på fredag kväll, samt middag lördag kväll behöver ordnas. Skjuts till och från lägret, inköp och städning behöver också organiseras. Klubben bjuder på förstärkt fika på mötet. Kom och anmäl er så att de aktiva i klubben får träna och instruera!
  • NPF utbildning (hur man bäst möter barn med speciella behov) kommer hållas i dojon den 19:e maj mellan 13:00 och 15:00. Alla är välkomna!
Klubbdagen
Datorspel, brädspel, film och prat. roliga aktiviteter för klubbens medlemmar i dojon. Vi hade dojon öppen för alla mellan 15:00 och 23:00 och ingen tränade karate!
Träningsoverallerna från Nike kom ju aldrig till alla. Därför har Adidas bestämt sig för att hjälpa oss som en goodwillgest. De ger klubben gratis träningsoveraller till alla som beställt från Nike, även till dem som fått sin Nikeoverall. Seniorerna har redan provat sina nya overallstorlekar.
Juniorstorlekarna kommer förhoppningsvis under vecka 17. Prova dem i dojon så snart de kommer, så att vi hinner få hem dem innan sommarlägret.
EHB projektet är i full gång, första vuxenvandringen har redan varit. Återstående tillfällen är 27/4, 11/5, 26/5 och 8/6 mellan 19:00 och 23:00. Skriv upp er på listan i Dojon, så kan vi spara lite på våra ledare – de gör bättre nytta i dojon! Läxläsningen och karateträningen är mycket uppskattade aktiviteter på Västerleden.
Guldliljanstädningen blev lite mer omfattande än vad vi trodde, men gav också mycket bra betalt, tack till alla som hjälpte till!
Pantamera går bra; 1845 kr hittills, tack till alla som bidragit. Kom ihåg att det även går att lägga Tyska och Danska pantburkar i kärlen. Två kärl finns att hämta i Dojon om någon vill ställa i sitt soprum eller föreningslokal.
Ravelli och Newbodyförsäljningen gav 12.400 kr i vinst, stort tack till alla som hjälpte till att sälja!
Nästa försäljning är förköpsbiljetter till Torgfesten i Enköping 29:e-30:e juni.
Ska ni dit – köp biljetterna av klubben!

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam