Nyhetsbrev november 2017

Mycket lyckat med en egen Dojo, nu kan vi styra våra egna tider, vi kan genomföra extraaktiviteter när vi vill, och har kunnat fixa ett mysigt uppehållsrum framför köket. Det rummet fungerar även som extra träningsyta när vi behöver göra många olika saker samtidigt.

Närmast i schemat för klubben är följande aktiviteter:

  • 25/11 10-17 Shodangraderingsförsök av Sempai Axel. Alla som kan bör vara med så mycket de kan för att hjälpa till och för att träna med Sempai. Minionerna är särskilt välkomna mellan 12 och 13. Medtag mat och dryck.
  • 2/12 10-23 Japansk dag. mängder av aktiviteter, lunch och middag. Anmäl dig till din tränare så att vi inte köper för mycket mat. Frivillig avgift.
  • 6/12 Föräldrarpass för Minionföräldrar. Obs Romberga
  • 19/12 Juniorgradering.
  • 20/12 Minionavslutning.
  • 21/12 Seniorgradering.
Klubben har ett stort behov av instruktörer och hjälpinstruktörer. Kontakta Sensei eller din tränare om du kan tänka dig att hjälpa till. All hjälp är oerhört värdefull för att vi ska kunna utveckla klubben ännu mer. Det är få saker som är så lärorika som att lära ut något till andra. Din karateteknik kommer ta stora steg framåt samtidigt som du underlättar för övriga instruktörer.

Klubben kommer delta i ett EHB projekt som innebär att vi erbjuder 2 gratispass i månaden för icke-medlemmar, läxläsning på kvällstid 2 ggr i månaden och nattvandring på stan 1 gång per månad. Är du intresserad att hjälpa till, pratar du med styrelsen. Detta kommer innebära en stor intäkt för klubben som gör att vi kan hålla nere våra avgifter.

Klubben kommer samla in pantburkar, bl.a. kommer ett kärl finnas i dojon. Tyska, Danska och Svenska returburkar och flaskor tas gärna emot. Stöd klubben och lämna din retur när du tränar eller hämtar barn.

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam