Nyhetsbrev oktober 2017

Sällan har det väl hänt så mycket i en förening på så kort tid.
På mindre än en månad tecknades kontraktet på den nya lokalen på Kvartsgatan 12, totalrenoverade den genom en riktig kämpainsats av klubbens medlemmar och anhöriga, och invigdes. Invigningen var förra lördagen då Sensei och Mikael Ågren från upplevelseförvaltningen klippte ett rött karatebälte och klubben hade öppet hus med ca 80 gäster. Enköpingsposten var på plats och vi hamnade på förstasidan samt med reportage i sportbilagan. Stort tack till alla som hjälpt till under renoveringen och vid invigningen. Jättekul, och bra för klubbkänslan att vi gjort detta tillsammans!

Renoveringen har kostat ca 47.000 kronor, en mycket liten summa med tanke på allt som gjorts. Dessa pengar fanns i kassan, men bufferten måste byggas upp igen för att vi ska ha en marginal för högre hyra, och till resa och seminarieavgifter i Japan nästa höst. Resa och kostnaden för seminariet för huvudtränaren skall klubben bekosta, enligt våra stadgar, då det är ett krav från Junokan organisationen att huvudtränaren för varje land besöker dem vart tredje år för att vi skall få ha vår egen klubb inom organisationen.

Krysshopp på invigningen
Hoppfull start
Den 24:e oktober genomförde vi ”100 kata challenge”, ett världsomfattande evenemang där flera hundratusen karateutövare gör 100 kator under samma dag. Bra kämpat, alla som var med!

Nästa stora händelse för klubben är då Sempai Axel skall försöka gradera till Shodan (första graden på det svarta bältet). Det är lördagen den 25:e november klockan 10 till 17, och alla som kan, bör vara med för att hjälpa till och för att lära sig mer Karate.

Axel har gått en kurs genom Sisu, han fick lära sig mer om hur man uppmuntrar till vardagsmotion och hur viktigt det är att röra mycket på sig – varje dag!

Styrelsen beslutade om inköp av kaffebryggare och mikrovågsugn till köket så att besökare skall kunna erbjudas mat och fika. En gästbok och några anslagstavlor ska även köpas in. Nya träningsoveraller kommer köpas, prover tas först hem för utvärdering. Det beslutades även att UA-montage kommer ersättas för sitt jobb med innertaket genom ett silversponsorpaket som bl.a. innebär reklamplats på overallerna.

Är du intresserad av att bli sponsor till klubben finns mer information på hemsidans sponsorinformation.

Ikväll, den 30:e är det ett Kobudopass 18:00-20:00 för de som redan fått grunderna sen tidigare i vapenhantering – i vår egen dojo naturligtvis! Detta pass hålls den sista måndagen varje månad och nästa chans är den 27:e november.

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam