Extra Nyhetsbrev med Invigningsinformation

På lördag (21:a oktober) mellan 10:00 och 14:00 är det öppet hus i nya dojon!
Det är på Kvartsgatan 12, en trappa upp, i Stenvretens industriområde.
Innerväggar är rivna, nya är uppbyggda, dörrar är flyttade och golv och tak är bytta. Vi har även spacklat och målat och flyttat in möbler för att skapa en mysig och välkomnande känsla. Detta kommer bli fantastiskt för klubben och en stor milstolpe i vår historia. Tack för all hjälp som givits hittills!

Det återstår fortfarande en del jobb och all hjälp (av framförallt vuxna medlemmar/anhöriga) uppskattas enormt för att hinna klart tills på lördag. Sensei med flera har lagt otroligt mycket tid i lokalen under de senaste veckorna och behöver hjälp för att få de sista detaljerna klara i tid. Tider då dojon kommer vara bemannad under veckan kommer kontinuerligt läggas ut på klubbens Facebooksida. Kom och hjälp till för att skapa en riktigt lyckad invigningsfest!

Kl 10:30 på lördag kommer Mikael Ågren från Upplevelseförvaltningen tillsammans med Stefan Neovius att ”klippa bandet” (ett rött bälte). I samband med detta kommer ett invigningstal att hållas. Det kommer att hållas ”prova på pass” kl. 11:30, 12:30 och 13:30. Ingen Gi behövs, även om ni givetvis får ha den på om ni vill. Vi kommer att ha fika och lunch till försäljning på invigningen med start kl 11:00.

Träningstider höstterminen 2017:
Måndag 18-20 Yudanshapass (Svartbältesträning)
Tisdag + torsdag 17:30-19:00 Juniorträning
Tisdag + torsdag 19:00-21:00 Seniorträning
Onsdag 18:00-19:00 Minionträning
Onsdag 19:00-20:30 Nybörjarträning
Lördag 10:00-12:00 (12:30) Öppen träning.
Från och med den 21:a oktober kommer alla dessa träningar hållas på Kvartsgatan 12
De viktigaste händelserna under resten av terminen är:
100 Kata challenge 24:e oktober, Axel Carlströms shodangradering 25:a november, den japanska dagen 2:a december, samt graderingar och uppvisningar 19-21:a december. Tyvärr måste höstens endagsläger för juniorer ställas in på grund av den höga arbetsbelastning som varit i samband med renoveringen av vår nya fina Dojo.Klubbens profilprodukter: t-shirts, mobilskal, overaller, dräktmärken och reflexband kommer finnas till försäljning i nya Dojon, passa på att handla på invigningen!För att förbättra klubbens ekonomi kommer klubben att deltaga i ett projekt med EHB som ger oss ett bidrag på 50 000 kr/år till klubbkassan. Klubben kommer att tillhandahålla 2 pass/mån, 2 kvällar med läxhjälp/mån samt en nattvandring/mån i utsatta områden i Enköping, hjälp med detta kommer behövas. Kontakta er tränare eller styrelsen för att anmäla er. Fantastiskt bra för oss förstås, en eloge till allt jobb som läggs ner för klubbens framgång!

Suponsā スポンサー

Våra sponsorer

zmart webb & reklam

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?
Eller veta mer om våra BRONS, SILVER och GULD-paket, samt 365 klubben

001 - logo

私たちをフォローする
Watashitachi o forō suru
Följ oss

© 2023 OGR Karate. Producerad av Zmart Webb & Reklam