Nyheter

För mer information, kontakta Stefan Fredriksson,

tel: 073-702 34 46

Mail: info@ogrkarate.se

SPONSORER

Vill du sponsra O.G.R. Karate Enköping?

 

Eller veta mer om våra

 

BRONS, SILVER och GULD-paket

 

samt

 

365 klubben

 

Klicka här

 

 

K O

a k

r i

a n

t a

e w

a

D

o G

o

j

u

R

y

u

Höstterminen startar vecka 34.

Äntligen dags för terminsstart! På måndag (20/8) börjar Judansha (Svartbältarna) sin hösttermin, på tisdag (21/8) börjar Juniorer och Seniorer och på onsdag (22/8) börjar Minioner och vuxna nybörjare sin träning. Välkommen tillbaks alla som haft uppehåll och varmt välkomna till er som börjar i höst. Under sommaren har vi haft öppen träning och träffat många härliga människor i Dojon som de flesta kommer fortsätta i våra vanliga grupper i höst.

Denna vecka är det öppna veckan i Idrottshuset, på lördag är vi med på Västerledsdagen och om två helger (1:a september) är det trädgårdsdagen. Mer information i "Nyhetsbrev aug. 18" här brevid

 

Öppen träning hela sommaren

Grattis till alla ni som visade att ni behärskar nästa (eller näst-nästa) grad och fått nya bälten eller fler sträck - verkligen välförtjänt!

Sommarbrevet här brevid summerer terminen och informerar om tisdags och torsdagsträning 18:00 till 20:00 hela sommaren. Välkommen dit och ta med dig föräldrar eller kompisar! Höstterminen börjar igen den 21:a augusti

 

Dags för sommarläger

Nu avrundar vi vårterminen, läs senaste nyhetsbrevet här brevid om vad som hänt sen sist och vad som händer i sommar!

 

Klubbdagen, Yoump, lägermöte m.m.

Som vanligt massor på gång, läs senaste nyhetsbrevet om vårt stipendium, om klubbdagen, lägermöte, försäljningsresultat, NPF och mycket mer

 

Årets bästa förening i Enköping

OGR karate har fått Sparbankens föreningsstipendie i Enköping. Otroligt roligt och ett erkännande för det jobb som läggs ner från instruktörer och styrelse. Tack till er som nominerat klubben! Sparbankens kriterier: "Stipendiet tilldelas förening i vårt verksamhetsområde som utför en betydelsefull samhällsinsats inom ungdomsverksamheten, genom att erbjuda ungdomar en meningsfull och stimulerande miljö, samt att lite utöver det vanliga, socialt engagera sig i ungdomsfrågor."

 

Mycket som händer nu

Nu är det massor på gång; klubbdagar på Intersport 3-5 april (25% rabatt), öppen aktivitet under påsklovet, klubbdag 7/4, städnatt 14-15/4, resa till Yoump i Västerås 29/4, sommarlägermöte 5/5 och vuxenvandrinar på fredagskvällarna den 13/4, 27/4, 11/5, 26/5 och 8/6 mellan 19:00 och 23:00. Läs mer i aprils nyhetsbrev

 

Nyheter om overallerna

Nu verkar det äntligen bli ett slut på den långdragna historien om våra träningsoveraller. Nike har inte kunnat slutleverera efter sitt tidigare misstag och Adidas går nu in och sponsrar klubben med motsvarande overaller vi har beställt. Även de som fått träningsoveraller från Nike kommer nu få ett nytt ställ från Adidas. För att detta skall bli rätt måste alla testa nya overaller från Adidas, dessa kommer finnas i dojon från tisdag hoppas vi. Tack Adidas för ert fina kundbemötande!

 

Datum för klubbaktiviteter

Nu har styrelsen satt datumen för vårens klubbaktiviteter:

Klubbdag i Dojon 7:e april 15:00-22:00. Detta är första lördagen efter påsk. Upplägget är enkel samvaro med brädspel och film senare på kvällen. Pizza eller liknande till självkostnadspris.

Yoump resa till Västerås 29:e april 10:00-14:00. Mer info kommer

Klubbens sommarläger kommer bli den 15:e-17:e juni. Då vi tror att vi blir över 30 deltagare kommer Boglösa bygdegård att bokas i år. Planeringsmöte kommer hållas i Dojon efter träningen lördagen den 5:e maj.

 

Rapport från årsmötet

Jätteroligt med så många deltagare på årsmötet, tack för ert engagemang! Avgående styrelse fick en välförtjänt applåd för allt arbete de lagt under året och givetvis även ansvarsfrihet för det gågna året. Flera bra förslag från våra medlemmar behandlades och styrelsen gavs i uppdrag att genomföra dessa aktiviteter under året. Mötet beslutade att ytterligare ett rum skall hyras, det till vänster ovanför trappen. Tillträde 1:a mars. Ny verksamhetsplan och en likabehandlingsplan antogs, se Föreningenfliken

 

Ny styrelse valdes, se Styrelsefliken.

 

Nyheter om Dojon

Klubbens officiella adress är nu: O.G.R Karate, Kvartsgatan 12, 749 40 Enköping. Klädhängare kommer köpas in till tjejernas omklädningsrum och till hallen då det börjar bli trångt. Tids/ljusreläer kommer köpas in och installeras för att spara energi.

Apropå Dojon så har vi en mycket glad nyhet som kommer offentliggöras på årsmötet!

 

Resa till Okinawa

Den 8:e-11:e november kommer klubbens svartbältare delta på Gasshuku i Okinawa i Japan. Där träffar de vår organisations främsta karateutövare och tränar för dem i huvuddojon (Hombo Dojo). Möjlighet finns att följa med, kontakta din tränare om du fått katan Seiyunchin eller högre och är intresserad.

 

Årsmöte

Lördagen den 17:e februari 12:15 har klubben sitt årsmöte. Kom och tyck till om hur klubben drivs och rösta fram nästa års inriktning och styrelse. Förstärkt fika utlovas! Är du intresserad av att engagera dig är det enormt uppskattat. Kontakta robert.lund@telia.com och anmäl ditt intresse.

 

Terminstart 2018!

 

Nu är det dags att kicka igång träningarna efter ledigheten.

Alla medlemmar välkommnas tillbaka.

 

Tider finns under fliken O.G.R KARATE ENKÖPING

 

Dags för graderingar och avslutning.

 

Tisdag den 19 December är det dags för juniorgradering. Torsdag den 21 December graderar seniorerna.

 

Om man funderar på att grader så är det viktigt att man pratar med sin instruktör innan man anmäler sig.

 

Onsdag den 20 December är det minionavslutning i Dojon.

 

 

Shodangradering!!!

 

 

Den 25 November testades Axel Carlström och efter att han visat upp all sin kunskap inom Karate i 6.5 svettiga timmar stod det klart att vi har en ny instruktör.

 

Grattis Shidoin Axel!

 

Uppdaterat 10/12/2017

 

 

Invigning NY DOJO!!!

 

 

Lördagen den 21/10 inviger vi dojon på riktigt!

Möjlighet att träna kommer att finnas för den som vill mellan 11:00-14:00.

 

Vi kommer att börja dagen med en representant från Upplevelsenämnden i Enköping och bandklippning.

 

Detta följs av mingel och öppet hus, där man kan kolla hur det ser ut i dojon, kolla de övriga utrymmena, eller fika i loungen

 

11:00 kommer vi att ha en gemensam uppvärmning för alla medlemmar. Därefter kommer vi att ha fri träning för medlemmarna och korta prova-på-pass där alla som kommer får vara med. Vi kommer inte jobba oss supersvettiga (inga träningskläder behövs) under dessa utan bara lite lätt prova på olika saker som vi vanligtvis gör.

dessa hålls:

11:30 - 11:50

12:30 - 12:50

13:30 - 13:50

 

Vi kommer även att sälja fikabröd, kaffe/te/saft och korv med bröd.

 

Välkomna!

 

 

Newbody!

 

Vi säljer Newbody för att stödja klubbens ordinarie verksamhet samt de medlemmar som åker till Okinawa nästa höst!

 

Stöd oss genom att köpa en/flera högkvalitativ(a) vara/varor. Allt kostar 150 kr/ paket. https://www.newbody.se/vara-produkter/

 

Välj katalog brun, OBS VIKTIGT! Messa er beställning så levererar vi efter den 6/10 när vi rapporterar till Newbody.

 

Vill du inte vänta eller ha tillgång till fler produkter (andra kataloger) gå in på https://www.newbody.se/shop/o-g-r-karate-karategruppen/shopinshop/index/index/hash/336b4f326e77763562573148553566527975536d41413d3d/ då kommer du till en av våra medlemmars webshop👍

 

Har du några frågor?

Kontakta oss på info@ogrkarate.se

 

 

Uppdaterat 11/09/2017

 

 

Trädgårdsdagen!

 

Äntligen igång, en veckas träning avslutad.

Härligt att se att passen är välfyllda.

Lördag den 2/9 så är det dags för trädgårdsdagen och klubben ska såklart vara på plats.

Junior och Senior grupperna har uppvisning och förberedelserna är i full gång. Juniorer kör 13:00 och Seniorer 15:30, tävlingar och fika

precis som på nationaldagen. Välkommna ner!

 

Åter til Romberga!

 

Sista två sommarpassen körs I Romberga.

Och nästa vecka kickar vi igång en ny termin (V34).

 

se fliken tid och pris.

 

Nu är öppna veckan igång Shidoin Daniel är där och instruerar.

 

 

10:00-12:00 och 13:00-15:00 idrottshuset.

 

Uppdaterat 15/08/2017

 

Sommarträningar!

 

Vi vill tacka för en fantastisk termin som innehållit bl.a.

 

anhörigpass för minion- och juniorgruppen, nidangradering, nationaldagsuppvisning, terminsavslutning för minionerna, sommarläger med gradering för junior- och seniorgrupperna.

 

Nu i sommar kommer det att vara två pass i veckan för den som vill hålla sin träning igång trots semester och sommarlov.

Vi tränar tisdagar och torsdagar 18:00-20:00.

 

I juni och juli tränar vi i budohallen, St:Ilian.

I augusti är det tänkt att vi ska kunna flytta tillbaka till vår vanliga dojo i Romberga.

 

Vi önskar er en trevlig sommar med mycket skoj och förhoppning om fint väder.

 

Vi ses i dojon!

 

Karate Läger 2017!

 

Den 16-18 Juni i Frösthults bygdegård, för alla som fyllda nio år och uppåt. Vi kommer samlas vid Dojon 18:00 och åka tillsammans ut.

 

Anmälan och betalning 400kr senast 10 juni.

100kr för gradering. All kost ingår såklart.

 

Bra att ha med sig:

 

Gi och bälte

Skor för utomhus träning

Sovsäck/täcke

Liggunderlag/luftmadrass

Sköna kläder att ha mellan passen

Extra underkläder

Hygien artiklar och handuk (finns ingen dusch)

Badkläder och inträde till fjärdhundrabadet (om vädret tillåter)

Godis,snacks och läsk (ingår ej i kostpriset)

 

 

Nationaldagsfirande!

 

Nationaldagsfirande i skolparken med en kort uppvisning!

Vi kommer att hålla igång från 12:00-15:30 och det vore kul om så många som möjligt var med den här dagen.

 

Vi genrepar inför uppvisningen första timmen, kör uppvisningen och efter det har vi träningsmöjlighet i ungefär 1.5 timme till.

 

Det ligger en lista i dojon där vi vill att alla som kommer att vara med på nationaldagen skriver upp sig så vi vet i stort sett vilka vi kommer att ha på plats under dagen.

 

allt gott , vi ses i dojon!

 

 

Föräldrarpass!

 

Torsdag 1 juni 17:30 - 19:00 så är alla välkomna att vara med och prova träna. Utmana mamma, pappa, syskon, släkt o vänner att vara med på ett karatepass.

 

Och samma för miniorer Onsdag 7 juni 17:30 - 18:40.

 

Kobudo!

 

Terminens sista pass på Söndag 28/5 16:00 - 18:00 för alla

som var med på seminariet i Täby.

 

Ingen Träning!

 

Imorgon Torsdag så är det ingen träning.

Så ta det lugnt så ses vi på Lördag.

Fri träning för alla medlemmar 10:00 - 12:00

 

 

Uppdaterat 24/05/2017

 

Shidoin Daniel!

 

På Lördag den 20 maj 10:00 - 17:00 är det dags för Shidoin Daniels gradering. Alla som vill är välkomna att hjälpa till.

Här är bra tider att komma om man inte kan vara med hela dagen:

 

12:15 - 13:15 för minioner/juniorer

15:30 - 17:00 för juniorer.

 

 

Uppdaterat 14/05/2017

 

 

Lägermöte Lördag den 6 Maj!

 

Nu börjar terminen närma sig sitt slut.

Och som vanlig avslutar vi med ett härligt läger.

För medlemmar fyllda nio år och uppåt.

Lägret är från Fredag 16 juni till Lördag 18 juni med övernattning.

Mycket ska planeras och vi behöver hjälp så kom

gärna på mötet Lördag den 6 maj 12:15 i Dojon.

 

Miniortävling!

 

Har du ett nytt tufft namn på gruppen?

Skicka ditt förslag till info@ogrkarate.se.

Ange ditt namn så i vet vem det kommer ifrån.

 

Bästa förslaget kommer att vinna ett häftigt pris.

 

Ett mindre pris delas ut till samtliga deltagare.

 

 

ÅRSMÖTE ÅRSMÖTE ÅRSMÖTE!

 

Årets kanske viktigaste Karate dag närmar sig.

Här är dagordningen för mötet >>>Dagordning<<<

 

Newbody!

 

Klubben säljer newbody produkter.

T-shirts, Linnen och underkläder

av hög kvalite. Kolla in https://www.newbody.se/vara-produkter. Prata med Sensei Stefan eller någon av shidoinerna om du är intresserad av att köpa.

 

Uppdaterat 30/1/2017

 

Årsmöte 2017!

 

Lördagen 11:e februari 12:15 så har vi årsmöte.

Alla medlemmar stora som små är välkommna att

framföra sina tankar och ideér. Eller bara lyssna

och ta en fika som klubben självfallet bjuder på.

 

 

Styrelse!

 

Kan du tänka dig att testa en roll i styrelsen?

Kontakta valberedningen (robert.lund@telia.com).

Målsättningen är att ha medlemmar och föräldrar, ur alla grupper och med alla bältesfärger, med i styrelsen. Detta för att tillgodose alla medlemmars önskemål.

 

Uppdaterat 22/1/2017

 

Inställt juniorpass!

 

Rombergaskolan har bokat sin gymnstiksal för öppet hus torsdagen den 19/1. På grund av detta ställs juniorpasset in.

Seniorpasset körs som vanligt 19:00-21:00 eftersom det inte påverkas av Rombergaskolans öppet hus.

 

Uppdaterat 15/1/2017

 

Lördagsträningar!

 

Vårterminen är igång och det med besked!

Redan i morgon så kommer vi att ha vårat första dubbelpass för terminen. Det kommer terminen ut att vara dubbelpass varje JÄMN vecka.

 

Den här terminen kommer vi dessutom att utöka tiden till 12:30 UDDA veckor för att där ge möjlighet att träna extra mycket på styrkekator.

 

Den som vill kommer VARJE lördag ha möjlighet att köra CrossKarate när passet börjar.

Uppdaterat 13/1/2017

 

Jullovsträningar!

 

Stort grattis till alla som provade att gradera och klarade sina grader!

 

Nu tar vi juluppehåll och börjar de ordinarie träningarna den 10/1 2017 igen!

 

Under lovet kommer dojon att vara öppen för alla som vill hålla igång:

 

Tisdag 27/12, 18:00-20:00

 

Torsdag 29/12, 18:00-20:00

 

Tisdag 3/1, 18:00-20:00

 

Torsdag 5/1, 18:00-20:00

Uppdaterat 22/12/2016

Graderingar!

 

Snart är det dags för graderingar!

 

Juniorer graderar torsdagen 15/12 18:00-21:00 i dojon.

 

Seniorer graderar tisdagen 20/12 18:00-21:00 i dojon.

 

Det kostar 100 kronor att gradera oavsett om man klarar sig eller inte. Anmälan sker på lapp i dojon efter att man har frågat sin tränare om det är rimligt att man försöker. Betalning sker kontant eller via Swish till Shidoin Daniel.

 

Alla som är intresserade får jättegärna komma och titta på! Fika kommer att finnas till självkostnadspris.

Uppdaterat 16/11/2016

Minioruppvisning!

 

Onsdagen den 14/12 är det minioruppvisning samt terminsavslutning för minorgruppen. Passet börjar samma tid som vanligt och när uppvisningen är klar blir det fika för både deltagare och publik.

Uppdaterat 16/11/2016

Inställda pass!

 

Torsdagen den 8/12 så är alla pass inställda då Rombergaskolan själva kommer att använda gymnastiksalen då.

Uppdaterat 16/11/2016

Föräldrapass!

 

Onsdagen den 7/12 är det föräldrapass för miniorgruppen. Under det passet så får eleverna ta med sig sina föräldrar och syskon för att dela ett träningspass med varandra och ha kul.

Uppdaterat 04/12/2016

Föräldrapass!

 

Tisdagen den 6/12 är det föräldrapass för juniorgruppen. Under det passet så får eleverna ta med sig sina föräldrar och syskon för att dela ett träningspass med varandra och ha kul.

Uppdaterat 16/11/2016

Japansk dag!

 

Snart är det dags igen!

 

Den traditionsenliga japanska dagen är i år bokad till den 3 december. Vi kommer att hålla till ute hos familjen Lund på Jungbo gård och spendera en hel dag med en massa japanska aktiviteter. Vi kommer dessutom att laga lunch och middag tillsammans (de som vill äta) och även maten kommer att vara japansk.

 

De aktiviteter som är inbokade just nu är bland annat:

Origami

Rita manga

Zen meditation

Kalligrafi

Kort historielektion om Karate

Animevisning

Japansk musik kommer att spelas under dagen

Mjuk styrkekata (30 minuter)

Kobudovapen kommer att finnas på plats för att alla ska få klämma och känna lite på dessa.

 

Är det något du önskar göra eller veta mer om på den japanska dagen prata med en instruktör eller styrelsemedlem så kanske just ditt förslag läggs till!

 

Alla medlemmar med familj och vänner är välkomna.

Anmälningslappar finns i dojon (detta för att vi ska kunna räkna på ungefär hur mycket mat som ska köps in).

 

/Styrelsen

Uppdaterat 17/11/2016

Kobudopass!

 

Söndagen den 27/11 har vi nästa Kobudopass! 16:00-18:00 så kommer de som var med på Kobudoseminariet att få öva de kunskaper vi lärde oss där. Framförallt kommer vi att fokusera på Bojutsu terminen ut.

Uppdaterat 16/11/2016

Kobudopass!

 

Söndag den 13/11 kommer Yudanshapasset att ändras till ett Kobudopass!! 16:00-18:00 så kommer de som var med på Kobudoseminariet att få öva de kunskaper vi lärde oss där. Framförallt kommer vi att fokusera på Bojutsu.

Uppdaterat 11/11/2016

Dubbelpass!

 

Lördagen den 12/10 är det dubbelpass! Vi tränar som vanligt 10.00-12.00, och sedan åker de som vill med till Mogges sushi på lunch följt av träning 13:00-15:00 igen. Vi tränar i dojon som vanligt och alla medlemmar är välkomna. Andra halvan kommer det att hållas Crosskaratepass för alla som vill!

Uppdaterat 11/11/2016

Kobudoseminarium!

På lördag samlas vi utanför dojon vid den nedre parkeringen för att fördela oss på de bilar som kommer att köra till Täby. Vi kommer att köra från dojon 08:40 så det är viktigt att alla är på plats i god tid.

 

Själva seminariet kommer att börja 10:00 och vi tränar till 12:00 sedan blir det lunch som man får ta med sig eller bekosta själv och sen tränar vi igen 13:00 - 15:00. Omklädningsrum och duschar finns på plats, så vi räknar med att vara hemma vid dojon igen senast 17:00.

 

Det finns i närheten av Combat academy, en restaurang på gångavstånd där man kan äta bl.a. Pizza, kebab, sallader och dylikt. För den som vill så finns det micro på Combat så det går att ta med egen mat och värma på plats.

 

Det kan vara bra att ha med sig något litet att äta vid eventuella pauser för att hålla blodsockret uppe.

 

Det här kommer att vara nytt för alla som åker med och vi hoppas att alla lär sig så mycket som möjligt så att vi får med oss massor med ny kunskap hem!

 

Anmälan har tagits i samband med träning och är bindande och är nu stängd.

 

Uppdaterat 20/10/2016

 

Seniormöte!

I samband med dubbelpasset den 1/10 så kallar styrelsen samtliga seniorer till möte mellan 12:00-13:00. Det här innebär att vi inte kommer att åka iväg och äta lunch utan de som deltar på mötet kommer att få ett förstärkt fika och annars är det medhavd lunch eller lösa det på eget bevåg som gäller. Alla medlemmar är välkomna och ju fler seniorer som kan komma desto bättre.

 

Uppdaterat 23/09/2016

Dubbelpass!

 

Lördagen den 1/10 är det dubbelpass! Vi tränar som vanligt 10.00-12.00, och tränar sedan 13.00-15.00 igen. Vi tränar i dojon som vanligt och alla medlemmar är välkomna. Andra halvan kommer det att hållas Crosskaratepass för alla som vill!

Uppdaterat 23/09/2016

Inställda pass!

 

Onsdagen den 14/9 är dojon bokad av Rombergaskolan för verksamhet i skolans regi. detta innebär att det inte är någon träning den dagen. I övrigt är det inga andra träningsavbrott som vi vet om för tillfället.

/

Instruktörerna

 

Uppdaterat 02/09/2016

Dubbelpass!

 

Med start lördagen den 3/9 är det dubbelpass varannan vecka! Alltså är det numera dubbelpass varje udda vecka om inget annat meddelas. Vi tränar som vanligt 10.00-12.00, en gång i månaden så kör iväg och äter lunch och tränar sedan 13.00-15.00 igen. Det pass i månaden som vi inte organiserar lunch rekommenderar vi alla medlemmar att antingen ta med sig en sallad eller något annat lätt, alternativt går man ut och löser lunchen på egen hand. Vi tränar i dojon som vanligt och alla medlemmar är välkomna. Andra halvan kommer det att hållas Crosskaratepass för alla som vill!

Uppdaterat 02/09/2016

Sommarträningar!

 

Under sommaren, till och med vecka 32, har vi träningar tisdagar och torsdagar mellan 18:00 och 20:00. Upplägget liknar de vanliga lördagspassen med tillägget att ena halvan av dojon tillägnas planerad instruktörsledd träning.

 

Alla medlemmar från alla grupper är välkomna och det är även öppet för den som vill prova på.

 

Uppdaterat 25/06/2016

Sommarlägret Avslutat!

 

Nu är sista passet tränat, bygdegården städad och alla nya grader utdelade. Ett JÄTTESTORT TACK till alla deltagare, föräldrar och besökare som gjorde helgens läger så fantastiskt! Vi är otroligt stolta över, imponerade av och tacksamma för allas insatser. Extra stort grattis till alla som klarade sina graderingar!

 

Hoppas ni är lika nöjda och stolta som vi!

 

 

Uppdaterat 25/6/2016

Sommarläger!

 

Nu är det dags! Den 17-19 Juni går årets sommarläger av stapeln. Schema inklusive packlista finns här:

 

Har du några frågor eller funderingar, prata med Sensei eller Shidoin Sofia i dojon!

 

Uppdaterat 13/06/2016

Föräldrapass!

 

Den 29 maj bjuds alla miniorföräldrar in för att få delta på ett karatepass. En chans att ha kul med sina barn och få uppleva det de tränar! Mjukiskläder och en vattenflaska rekommenderas, annars är det bara att ta med sig själv.

Uppdaterat 18/04/2016

Sandangradering!

 

Den 21 maj kommer Shidoin Sofia och Shidoin Andreas att i sex timmar testas på sina kunskaper inom karate. Graderingen kommer att hållas 10:00-17:00 med korta pauser. Ett ungefärligt schema för dagen kommer att sättas upp i dojon.

 

Det här är en av de största händelserna i klubben under året så boka in dagen och var med så mycket du kan och orkar! Fråga din tränare för mer information och exaktare tider.

 

Uppdaterat 18/04/2016

Skolpass!

 

Under april och maj månad så kommer vi att hålla prova-på pass på St:Ilianskolan, Kunskapsskolan och Entréskolan.

Uppdaterat 18/04/2016

Sommarlägermöte!

 

Detta möte syftar till att planera och delegera uppgifter inför sommarlägret som går av stapeln 17-19 juni. Alla medlemmar som har fyllt nio år är välkomna att delta på lägret och ju fler vi är som hjälper till desto roligare och smidigare kommer lägret att bli! Vi bjuder på kaffe och fika, ingen föranmälan krävs men det gör det lättare att få rätt mängd fika. Mötet börjar 12:15 och förväntas vara klart på ungefär 1-1,5 timme.

 

Väl mött på lördag!

 

/Styrelsen

Uppdaterat 07/04/2016

Sportlovsträningar!

 

Under vecka 8 är det sportlov! Träningarna kommer att hållas som vanligt under sportlovet och det är dessutom möjligt för den som vill att komma och prova på karate i minior-, junior- eller nybörjargrupperna.

Uppdaterat 23/02/2016

Dubbelpass!

 

Lördagen den 27/2 är det dubbelpass! Vi tränar som vanligt 10.00-12.00, kör iväg och äter lunch och tränar sedan 13.00-15.00 igen. Vi tränar i dojon som vanligt och alla medlemmar är välkomna.

Uppdaterat 23/02/2016

Årsmöte 2016!

 

Lördagen den 13/2 klockan 12:15 är det dags för årsmöte. Där kommer vi att få ta del av vad som hänt under 2015, vad som ska hända under 2016, klubbens ekonomi och vara med och välja 2016 års styrelse. Som vanligt är det bra om så många som möjligt kan vara med så att fler röster kan göra sig hörda! Då det är i direkt anslutning till lördagspasset

så kommer det att finnas smörgåsar, kaffe, te och saft att äta och dricka.

 

Mötet kommer att hållas i Dojon.

 

VÄLKOMNA!

/Styrelsen

Uppdaterat 23/02/2016

Inställt juniorpass 28/1!!

 

På grund av dubbelbokning av lokal så kommer vi tyvärr inte att kunna genomföra juniorpass torsdagen den 28 januari. Seniorpasset genomförs som vanligt.

Uppdaterat 21/01/2016

Årsmöte 2016!

 

Lördagen den 13/2 klockan 12:15 är det dags för årsmöte. Där kommer vi att få ta del av vad som hänt under 2015, vad som ska hända under 2016, klubbens ekonomi och vara med och välja 2016 års styrelse. Som vanligt är det bra om så många som möjligt kan vara med så att fler röster kan göra sig hörda! Då det är i direkt anslutning till lördagspasset

så kommer det att finnas smörgåsar, kaffe, te och saft att äta och dricka.

 

Mötet kommer att hållas i Dojon.

 

VÄLKOMNA!

/Styrelsen

Uppdaterat 03/01/2016

Dubbelpass 30/1!

 

30/1 kör vi årets första dubbelpass! Vi tränar som vanligt 10.00-12.00, kör iväg och äter lunch och tränar sedan 13.00-15.00 igen. Vi tränar i dojon som vanligt och alla medlemmar är välkomna.

 

Uppdaterat 03/01/2016

Nybörjargrupp!

Nytt för 2016 är att vi från och med januari startar en nybörjargrupp. Gruppen är öppen för nya elever från 15 år och uppåt. Ansvarig tränare är Shidoin, Sofia Neovius.

 

Uppdaterat 02/17/2015

Träningar för Yudansha!

Nästa termin kommer alla svartbältare att ha möjlighet att träna tillsammans en gång i veckan, på söndagar klockan 17:30-19:00.

 

Uppdaterat 02/17/2015

Jullovsträningar!

Under jullovet kommer det att erbjudas möjlighet att träna vid tre tillfällen för alla medlemmar samt för den som vill prova på Karate:

 

Måndag 28/12 18:00-20:00.

Onsdag 30/12 18:00-20:00.

Söndag 3/1 10:00-12:00.

 

Utöver det så är det uppehåll fram till terminsstarten den 5/1, då drar träningarna igång igen!

 

Uppdaterat 02/17/2015

 

Lokalbyte!

Den 10/12 är dojon bokad av annan verksamhet och vi kan därför inte vara där den torsdagen. I stället kommer vi att träna i västerledsskolans gymnastiksal hall 2 den dagen. Samma tider som vanligt gäller, det är bara lokalen som är annorlunda. Efter den torsdagen så har vi tillgång som vanligt till dojon.

 

Uppdaterat 02/12/2015

Graderingar!

 

Snart är det dags för graderingar!

 

Juniorer graderar tisdagen 15/12 18:00-21:00 i dojon.

 

Seniorer graderar torsdagen 17/12 18:00-21:00 i dojon.

 

Det kostar 100 kronor att gradera oavsett om man klarar sig eller inte. Anmälan sker på lapp i dojon efter att man har frågat sin tränare om det är rimligt att man försöker. Betalning sker kontant eller via Swish till Shidoin Daniel.

 

Alla som är intresserade får jättegärna komma och titta på! Fika kommer att finnas till självkostnadspris.

 

Uppdaterat 25/12/2015

Dubbelpass 5/12!

 

5/12 kör vi dubbelpass! Vi tränar som vanligt 10.00-12.00, kör iväg och äter lunch och tränar sedan 13.00-15.00 igen. Vi tränar i dojon som vanligt och alla medlemmar är välkomna.

 

Uppdaterat 25/11/2015

Juniorläger!

 

Söndagen den 1 november anordnar klubben ett juniorläger för alla juniorer i klubben. Lägret kommer att innehålla fyra träningspass, massor av skoj och lek. Lägret kommer att hållas i dojon och vi samlas 08:30 på söndag morgon och avslutar 18:00 på kvällen. Kostnaden för lägret är 100 kr och betalas till Shidoin Daniel, kontant, via swish eller till klubbens bankgiro.

 

Uppdaterat 27/10/2015

Dubbelpass 31/10!

 

31/10 kör vi dubbelpass! Liksom förra terminen så kommer vi en gång i månaden att ha ett dubbelpass. Vi tränar som vanligt 10.00-12.00, kör iväg och äter lunch och tränar sedan 13.00-15.00 igen. Vi tränar i dojon som vanligt och alla medlemmar är välkomna.

 

Uppdaterat 27/10/2015

Dubbelpass 26/9!

 

26/9 kör vi dubbelpass! Liksom förra terminen så kommer vi en gång i månaden att ha ett dubbelpass. Vi tränar som vanligt 10.00-12.00, kör iväg och äter lunch och tränar sedan 13.00-15.00 igen. Vi tränar i dojon som vanligt och alla medlemmar är välkomna.

 

Uppdaterat 20/9/2015

Olympic Day 21/9 i Örsundsbro!

 

Olympic Day är en glädjefylld ”prova på dag” i idrott för barn med olympisk inramning. Olympic Day är ett samarrangemang mellan Sveriges Olympiska Kommitté, Upplands Idrottsförbund, Enköpings kommun och lokala idrottsföreningar. Vi är en av dessa föreningar och är väldigt glada och stolta över att få vara med på detta evenemang.

 

Olympic Day i Örsundsbro genomförs som en idrottsdag i skolan så alla elever i åk 2-5 från Skolstaskolan, Grillbyskolan och Örsundsbroskolan kommer vara med.

 

Uppdaterad 14/09/2015

Tjejkväll på Rombergagården!

Måndagen den 14/9 kommer klubben under ledning av shidoin Sofia att hålla prova på pass på Rombergagården. Ungdomarna kommer att få prova på praktiskt självförsvar utifrån våra grundtekniker.

 

Uppdaterad 08/09/2015

Overaller!

Inom kort kommer vi att beställa hem den första omgången av träningsoveraller! Provmodeller finns att prova i dojon i samband med träning samt beställningslista. För mer information gällande pris och tryck, vänligen fråga Shidoin Sofia eller Daniel.

 

Uppdaterad 08/09/2015

Ändrade träningstider!

På grund av lokalbrist i staden, har kommunen flyttat runt några verksamheter. Detta påverkar främst våra juniorträningar men det är inget som är oöverkomligt. Då vi numera får tillgång till lokalen 17:30 så kommer vi tillsvidare att skjuta på träningsstarten tio minuter för bägge grupperna. Vi börjar alltså 17:40 för juniorerna och 19:10 för seniorerna. Detta gäller enbart tisdagar och torsdagar.

 

Uppdaterad 02/09/2015

Terminsstart!

 

Sommaruppehållet är över och vi återgår till våra ordinarie träningstider. Vi hoppas att alla har haft en bra sommar och är vilade och redo för en ny termin.

 

Uppdaterad 14/08/2015

Öppna Veckan!

 

Sista veckan på sommarlovet anordnar Enköpings kommun Öppna Veckan! Vi är stolta över att få vara en del i det initiativet som en av aktiviteterna som barn och undomar erbjuds att prova på.

 

- Öppen Aktivitet är gratis och kräver inget medlemskap.

- Öppen Aktivitet är ett sätt att prova på många olika idrotter,

kulturaktiviteter, lekar och äventyrligheter.

- Öppen Aktivitet är aktiviteter på ett spontant och roligt sätt.

- Öppen Aktivitet låter alla vara med efter sin nivå.

- Öppen Aktivitet är för barn och ungdom ca 10-15 års ålder

 

För mer information gå in på www.oppnaveckan.se

 

 

Uppdaterat 4/08/2015

Sommarträningar!

 

Under sommaren har vi träningar tisdagar och torsdagar mellan 18:00 och 20:00. Dessa träningar gäller fri träning och är precis som lördagspassen under terminerna. Vill man så finns det dock möjlighet att vara med på planerade pass under samma tider, dessa kommer att vara inriktade mot kumite på tisdagar och styrka- kondition på torsdagar.

 

 

Uppdaterat 23/07/2015

Sommarlägret Avslutat!

 

Nu är sista passet tränat, bygdegården städad och alla nya grader utdelade. Ett JÄTTESTORT TACK till alla deltagare, föräldrar och besökare som gjorde helgens läger så fantastiskt! Vi är otroligt stolta över, imponerade av och tacksamma för allas insatser. Extra stort grattis till Daniel, numera shidoin, Ella, Daniella, numera sempai, Cornelia, Emma, Félie, Ernesto och Shafir till era nya grader!

 

OBS! Eftersom det känns som att alla tagit ut sig så totalt kommer vi inte att träna på tisdag utan vi drar igång med sommarträningarna på torsdag istället. Så vila upp alla trötta muskler ordentligt, hoppas ni är lika nöjda och stolta som vi!

 

 

Uppdaterat 15/6/2015

Sommarläger!

 

12-14 juni anordnar klubben ett sommarläger för alla medlemmar från 10 år och uppåt. Åldersgränsen är satt pga att vi kommer att träna 17 timmar från fredag kväll till söndag kväll. Däremellan blir det bad (om vädret tillåter), mat, sömn och massor med trevligt umgänge! Vi kommer att hålla till i Frösthults bygdegård hela lägret. Behöver man skjuts ut eller vill ha vägvisning så samlas vi 18.00 vid Rombergaskolan, annars är det bara att åka direkt ut till bygdegården.

 

Kostnaden för lägret är 400kr och betalas i samband med anmälan, som sker genom att man fyller i och lämnar in en lapp som finns i dojon. Vill man gradera (graderingen sker på söndagen) tillkommer 100kr. Varmt välkomna!

 

 

Uppdaterat 8/5/2015

Junioruppvisning!

 

Den 11/6 kl 17.00-18.30 kommer juniorerna att få visa upp allt de lärt sig under terminen. Föräldrar, släkt och vänner är alla varmt välkomna och vi kommer att avsluta med fika och trevligt umgänge. Vi hoppas att så många som möjligt kan komma och se hur alla har utvecklats under terminen som gått!

 

 

Uppdaterat 8/5/2015

Dubbelpass 25/4

 

25/4 kör vi dubbelpass! Liksom för en månad sedan så tränar vi som vanligt 10.00-12.00, kör iväg och äter lunch, och tränar sedan 13.00-15.00 igen. Platsen är Rombergaskolans gympasal och ingen föranmälan behövs.

 

 

Uppdaterat 16/4/2015

Lägermöte!

 

Lördagen den 11/4 är det lägermöte i dojon. Mötet börjar 12:15 och det bjuds på fika. Det är viktigt att så många som möjligt är med så att lägret kan bli så bra som möjligt.

 

 

Uppdaterat 25/3/2015